Keystone logo

90 Master Program i Systemteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Systemteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (90)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Systemteknik

  En magisterexamen kan endast erhållas när eleverna har slutfört sin undergrad. Ett magisterprogram fokuserar på att främja sin utbildning inom ett visst ämnesområde.

  Vad är en master i systemteknik? En mästare inom detta område fokuserar på moderna kommunikationsmedel, lär eleverna hur man analyserar, utformar och kontrollerar komplexa infrastrukturer. Personer som bedriver denna examen kan lära sig om de aktuella trenderna i datasystem och nätverk, de grundläggande designprinciperna bakom kommunikationsnät och hur komplexa system interagerar med varandra. Kurser kan också omfatta planeringspolicyer i realtid, verktyg för verifiering och modellering av realtidssystem och realtidssystemets arkitektur.

  Kandidater från detta program tenderar att gå iväg med en stark kompetens som inkluderar förmågan att analysera och felsöka en mängd olika komplexa problem. Dessutom kan eleverna utveckla en stark entreprenörskap samt förmåga att tänka utanför lådan. Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara värdefull i alla karriärer.

  Kostnaden för en examen i systemteknik varierar kraftigt och är beroende av ett antal faktorer. Plats, längd och utbildningsform (online eller i klassrummet) kan alla påverka det slutliga priset.

  Efterfrågan på systemingenjörer är hög inom många sektorer, däribland bil-, flyg-, transport-, materialproduktion och konsultverksamhet. På grund av detta kan individer som erhåller sin magisterexamen på fältet kunna hitta anställning inom design, material, tillverkning, maskinteknik eller forskning och utveckling, som processingenjör, forsknings- och innovationsingenjör eller maskiningenjör. På grund av den stora kompetensen hos många akademiker kan eleverna helt och hållet njuta av möjligheter utanför kommunikationsfältet.

  En examen i systemteknik kan visa sig vara mycket lukrativ. Många universitet över hela världen erbjuder denna typ av examen både online och i klassrummet. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.