Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 79 Masterexamina i Systemteknik 2023

79 Master Program i Systemteknik 2023

overview

En magisterexamen kan endast erhållas när eleverna har slutfört sin undergrad. Ett magisterprogram fokuserar på att främja sin utbildning inom ett visst ämnesområde.

Vad är en master i systemteknik? En mästare inom detta område fokuserar på moderna kommunikationsmedel, lär eleverna hur man analyserar, utformar och kontrollerar komplexa infrastrukturer. Personer som bedriver denna examen kan lära sig om de aktuella trenderna i datasystem och nätverk, de grundläggande designprinciperna bakom kommunikationsnät och hur komplexa system interagerar med varandra. Kurser kan också omfatta planeringspolicyer i realtid, verktyg för verifiering och modellering av realtidssystem och realtidssystemets arkitektur.

Kandidater från detta program tenderar att gå iväg med en stark kompetens som inkluderar förmågan att analysera och felsöka en mängd olika komplexa problem. Dessutom kan eleverna utveckla en stark entreprenörskap samt förmåga att tänka utanför lådan. Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara värdefull i alla karriärer.

Kostnaden för en examen i systemteknik varierar kraftigt och är beroende av ett antal faktorer. Plats, längd och utbildningsform (online eller i klassrummet) kan alla påverka det slutliga priset.

Efterfrågan på systemingenjörer är hög inom många sektorer, däribland bil-, flyg-, transport-, materialproduktion och konsultverksamhet. På grund av detta kan individer som erhåller sin magisterexamen på fältet kunna hitta anställning inom design, material, tillverkning, maskinteknik eller forskning och utveckling, som processingenjör, forsknings- och innovationsingenjör eller maskiningenjör. På grund av den stora kompetensen hos många akademiker kan eleverna helt och hållet njuta av möjligheter utanför kommunikationsfältet.

En examen i systemteknik kan visa sig vara mycket lukrativ. Många universitet över hela världen erbjuder denna typ av examen både online och i klassrummet. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Systemteknik
fields_of_study
 • Ingenjörsstudier (79)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format