Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Masterexamina i Teknik och konstruktion 2023/2024

9 Master Program i Teknik och konstruktion 2023/2024

Översikt

En Master of Professional Studies (MPS) är en examen som syftar till att koncentrera sig mer specifikt på ett område inom ett bredare tvärvetenskapligt område. Det finns i allmänhet ett fokus på verkliga tillämpning av kunskaper. Människor som utövar denna grad kanske vill fördjupa sitt yrkeskunnande inom sin nuvarande bransch eller kan vara ute efter att byta yrkes växlar.

Vilka Professionella Studier i teknik och teknik? En viss grad av detta slag kan fokusera på informationsteknik, eller det kan vara knutna till bygg design och planering. Olika program kan erbjuda kurser som syftar till att intensifiera en elevs kunskap i ämnet för att maximera dess tillämpning på befintliga industrier. I de flesta fall kommer studier kombinera lektioner med fältarbete.Klasser kan omfatta datavetenskap, psykologi, beslutsstöd, industri säkerhet, riskhantering och kris och katastrofhantering. Ett program kan också möjliggöra, eller kräva, en praktikplats eller professionell placering.

Fördelar med en MPS är ökad kunskap om hur man ansöker inlärda färdigheter till faktiska situationer i en professionell miljö. Akademiker kan njuta förtroende förstå sitt ämne och hur det fungerar i verkliga förhållanden innan de kommer in på planen. Människor som redan är i en bransch och som söker denna grad att fördjupa och utöka sina kunskaper kan dra nytta av det mervärde de tillför jobbet. En yrkesexamen kan öka inkomstpotential och anställningstrygghet.

Undervisning och registreringsavgifter varierar beroende på program och skola. Kontakta skolan med valfritt program för detaljer kring sin undervisning krav.

Det finns otaliga karriärmöjligheter för akademiker med en Master of Professional Studies i teknik och teknik. Områden är gruv-och andra energiindustrin, fiske, jordbruk, turism, samhällets infrastruktur, stad och regional planering, transport, stadsplanering och katastrofriskanalytiker, för att bara nämna några. Säkerhet är ett område av ökande möjligheter inom IT-industrin. Enterprise arkitektur och säkerhetssystem växer fält som behöver människor med specifik kompetens.

Vår databas har ett omfattande urval av program som erbjuder professionella studier grader inom teknik och ingenjörsvetenskap från universitet över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Teknik och konstruktion
Studiefält
 • Yrkesstudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat