Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Masterexamina i Teknik och vetenskap 2023/2024

13 Master Program i Teknik och vetenskap 2023/2024

Översikt

Vad är STEM Education?
STEM-utbildning är en term som används för att beskriva en läroplan som fokuserar på vetenskapens ämnen, teknologi, teknik, och matematik. Målet med STEM-utbildning är att förbereda studenterna för jobb inom de växande områdena vetenskap och teknik. Efterfrågan på yrkesverksamma inom dessa områden förväntas öka snabbare än andra yrken. STEM-utbildning kan hjälpa eleverna att utveckla de färdigheter de behöver för att lyckas i dessa yrken.

Varför är det viktigt att studera STEM Education?
Det finns många anledningar till att det är viktigt att studera STEM-utbildning. Först, som nämnts ovan, det finns en växande efterfrågan på arbetare med färdigheter inom vetenskap och teknik, vilket innebär att det också finns ett behov av lärare som kan förbereda studenter för STEM-karriärer. Andra, STEM-utbildning kan hjälpa eleverna att lära sig att tänka kritiskt och lösa problem. Detta är en viktig färdighet inom något område, men det är särskilt viktigt inom vetenskap och teknik. Studenter som kan tänka kritiskt och lösa problem kommer att vara bättre förberedda för framtida utbildning, vare sig det gäller naturvetenskap och teknik eller andra ämnen. Tredje, STEM-utbildning kan hjälpa eleverna att utveckla en kärlek till lärande. STEM-ämnen är fascinerande och kan vara mycket givande att studera. När eleverna älskar att lära sig, de är mer benägna att lyckas i sin karriär.

Vad ska jag studera under min STEM Education-examen?
De kurser du tar under din STEM-utbildningsexamen varierar beroende på vilket program du väljer. i alla fall, de flesta program kräver att du tar kurser i vetenskap, teknologi, teknik, och matematik. Du kan också behöva ta kurser i andra ämnen, såsom undervisning, pedagogik, utbildningsadministration, och andra ämnen relaterade till karriärer inom education.

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Teknik och vetenskap
Studiefält
  • Pedagogik (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat