Keystone logo

10 Master Program i Teknikpolitik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Politik
 • Teknikpolitik
Studiefält
 • Studier i juridik (10)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Teknikpolitik

  Få kan ignorera den explosion av tekniken i vår moderna tid. Från företag till underhållning, avancerade tekniska anordningar, programvara och system genomsyrar varje del av vårt liv. Många är glada att luta sig tillbaka och titta på för alla de senaste nya trender för att hitta som passar in i deras liv. Andra tar en mer engagerade tillvägagångssätt, att ta reda på varför vissa tekniker lyckas medan andra misslyckas. De anmäla dig till en magisterexamen program i syfte att få den erfarenhet som krävs för en karriär inom teknikpolitik.

  Vad är en Master i teknikpolitik? För många är det en förlängning av studierna som de har fullgjorts i ett kandidatprogrammet i informationsteknologi, software engineering, eller ett närliggande område. Andra studenter kommer från till synes oberoende områden, såsom ekonomi, matematik, eller finansiering.Studenter inskrivna i en teknik policy magisterprogram studie de krafter som driver utvecklingen av teknologin, inklusive frågor som rör planering, genomförande och acceptans.

  Teknik politiska utexaminerade verkar på de högsta nivåerna av planering och utformning. De är nyckelpersoner i både teknik planering och ekonomisk analys. Som sådana är de i ständig efterfrågan, och befalla några av de högsta lönerna inom IT och affärsplanering samhällen.

  Kostnaderna för en Master i teknikpolitik programmet varierar kraftigt av värdinstitutionen. Kostnaderna i allmänhet inriktade på undervisning och investeringen i en nätverksklar laptop. Detta program varar i regel flera år.

  Utexaminerade blivit expert förbindelser mellan teknikutvecklare och ekonomiska beslutsfattare.Experter inom teknik politiken tjänar ofta om styrelsekommittéer beslutsfattare, hjälper statliga eller investeringsorganisationer utvärdera giltigheten av olika handlingsalternativ i ett beslut teknik. De tjänar också med hanteringen av högteknologiska företag att utvärdera ny teknik och lönsamhet omformande produktlinjer för att uppfylla nya trend krav.

  För potentiella Master i teknikpolitik studenter, det finns många utmärkta institutioner i hela världen. Studenter i avlägsna platser kan uppfylla kraven för många av dessa program på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.