Keystone logo

101 Master Program i Teknisk innovation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Teknisk innovation
Studiefält
 • Teknologistudier (101)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Teknisk innovation

  Studenter som bedriver en magisterexamen hoppas ofta vidareutveckla sin kunskap inom ett akademiskt område. Många elever använder dessa program för att hjälpa dem att förbereda sig för en mer utvecklad roll i branschen efter eget val.

  Vad är en master i teknisk innovation? Ett fokus på teknologisk innovation ger studenterna utrymme att utforska det unika korset mellan teknisk design och produktutveckling. Ofta kan dessa program åtföljas av ett fokus på tekniskt tillvägagångssätt och hjälpa eleverna att få entreprenörs- och ledningsförmåga tillsammans med tekniskt kunniga. Programmen fokuserar ofta på utveckling av lönsamma företag och kommersiella produkter. Kurser täcker vanligtvis ämnen som affärsstrategi, diagnostisk design, politik, uppfinning, produktutveckling, förvaltning, hållbarhet och immateriell äganderätt.

  Detta program kan hjälpa studenter att förvärva viktiga branschkunskaper. Ledarskapet som förvärvats under programmet kan hjälpa till att starta förbättrade karriärmöjligheter. Dessutom kan förbättrad produktutveckling och tekniska färdigheter hjälpa eleverna att bredda karriärfokus och förbättra framtida löner.

  När man tar hänsyn till kostnaderna måste eleverna titta på enskilda institutioner som bestämmer sina egna avgifter. Varaktigheten kan i stor utsträckning påverka den totala studiekostnaden och studenterna kan behöva budgetera i enlighet därmed.

  Att slutföra en Master i Technology Innovation kan öppna intressanta karriärmöjligheter till nyutexaminerade. Många elever kan välja positioner som innovationsledare på teknikföretag. I den här egenskapen kan individer specifikt fokusera på innovationshantering inom en försörjningskedja och verksamhet. Dessutom kan vissa elever hitta positioner som projektledare på teknik, kommunikation och teknikföretag. Utanför denna kapacitet kan eleverna välja att arbeta i konsumenternas efterfrågan och media relationer som marknadsförare. Dessa program erbjuder också ett utmärkt tillfälle för studenter att få de färdigheter som krävs för att starta egna lönsamma teknikdesignföretag.

  Program som finns i olika länder erbjuder en Master i Teknisk Innovation. Online-program kan vara ett alternativ till traditionella plattformar. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.