Keystone logo

2 Master Program i Arkitekturstudier Teknisk ritning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Arkitekturstudier
 • Teknisk ritning
Studiefält
 • Arkitekturstudier (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Arkitekturstudier Teknisk ritning

  En magisterexamen ger studenterna möjlighet att expandera sin kunskap och färdigheter i specialiserade studier. Dessa utbildningsnivåprogram kan vanligtvis slutföras inom ett till två år.

  Vad är en mästare i teknisk ritning? Dessa program syftar till att bygga på begreppsmässig förståelse för arkitektur, teknik och design, och öva teckningsfärdigheter som ska utnyttjas i professionella miljöer. Kursens ämnen kan undersöka dragning inom ramen för bildkonst, stadsplanering, teknik och humaniora. Studenter uppmanas att skapa en kompetensram baserad på aktuella utmaningar för hållbarhet i stadsmiljöer. Antagning till ett program kommer sannolikt att kräva en kandidatexamen i arkitektur eller annat nära relaterat område.

  Att tjäna en examen i teknisk ritning kan gynna studenterna på många professionella och personliga sätt. Att lära sig effektiva forskningsmetoder, förstå effekterna av sociala och tekniska frågor och kunna planera och genomföra realistiska projekt är alla värdefulla färdigheter som ska användas för individuell anrikning och tillgång till högre betalande konkurrenspositioner.

  Programmen är tillgängliga internationellt, så kostnaderna och kursens varaktighet kan variera med varje institution. Studenter intresserade av inskrivning bör kontakta specifika skolor med förfrågningar om kostnader och krav.

  Att slutföra en magisterexamen i teknisk ritning kan ge kandidater med många intressanta karriärmöjligheter. De flesta potentiella jobb finns som drafters inom arkitekturindustrin. Andra områden med efterfrågan på utkastspositioner är civilingenjör, elektronik och tillverkning. Specifika jobbtitel för tekniker för teknikteckning kan omfatta arkitekter, produktdesigners, programmörer, datortekniker, CAD-skrivare, applikationsdesigners, elektriker, byggspecialister, inredningsarkitekter och elektroniska specialister.

  Flexibla deltids- och online-kursalternativ är tillgängliga för studenter med upptagna scheman och begränsad tillgång eller möjlighet att delta i en anläggning. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.