Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 130 Masterexamina i Teknologi 2023

130 Master Program i Teknologi 2023

overview

En magisterexamen är en akademisk kvalifikation som ges till studenter som framgångsrikt har genomgått forskarutbildning som visar en hög kompetens inom ett visst område. Därför kan det vara ett lönsamt alternativ för studenter som vill vidareutveckla sin kunskap inom ett visst ämne. För att kvalificera sig till en magisterexamen måste studenten ha en kandidatexamen eller motsvarande.

Vad är en master i teknik? Teknik som akademisk strävan omfattar en mängd olika ämnen. Studiet av teknik innebär många olika färdigheter, metoder och processer. Master of Technology studenter tycker sig ofta specialiserade på informationsteknik, företag och teknik, teknikteknik eller teknikhantering. Programmets läroplan kan innehålla kurser som databashantering, internetprogrammering, teknikstrategi och statistik. Individer kan lära sig hur man kan utveckla nya produkter, bygga och hantera tekniska team och starta och driva tekniska företag.

De färdigheter som lärs ut i ett masterprogram i teknik kan tillåta akademiker att bedriva avancerade karriär inom området. Studenter utvecklar ofta specialiserade organisatoriska, analytiska och beslutsfattande färdigheter som hjälper dem att sticka ut från publiken.

Master i teknik grader erbjuds på många olika skolor runt om i världen. Vissa program kan även nås på distans, så kurser och kostnader kan variera beroende på universitet. Det rekommenderas att studenterna kontaktar universitetet av intresse för ytterligare information om kostnaden för närvaro.

Karriär inom teknik är varierande och långtgående. Kandidater kan bedriva en karriär inom informationsriskhantering hos ett offentligt revisionsföretag. Studenter kan också hitta anställning som datoranalytiker, datorprogrammerare, supportrepresentanter eller systemanalytiker. En Master of Technology tenderar att förbereda individer för yrkesutbildning på hög nivå inom företagsteknikledande projekt, avdelningar och till och med hela organisationer.

Skolor över hela världen erbjuder en rad masterprogram i teknikutbildning. Studenter kan ha möjlighet att studera i en traditionell miljö eller tjäna en examen online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Teknologi
fields_of_study
 • Teknologistudier (130)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format