Keystone logo

77 Master Program i Teknologiförvaltning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Teknologiförvaltning
Studiefält
 • Teknologistudier (77)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Teknologiförvaltning

  En magisterexamen är en doktorsexamen som studenterna tjänar efter att ha fullgjort ett strikt studieprogram, som kan variera mellan ett och tre år. För studenter som har tjänat kandidatexamen kan säkra en mästare hjälpa till att öppna mer specialiserade, givande och potentiellt lönsamma karriärmöjligheter.

  Vad är en Master i Teknikhantering? Kursen för detta program blandar principer för förvaltning, affärsstrategi, design och teknik för att förbereda kandidater att erkänna lovande tekniska innovationer och övervaka utvecklingsprocesser. Kandidater lär sig om teorier om företag och ledarskap, med inriktning på att hantera tekniska arbetstagare och ny produktutveckling. Vissa examensprogram gör det möjligt för studenterna att koncentrera sig på en specifik teknisk sektor, t.ex. informationsteknik, medan andra program strävar efter att utveckla mer allmänna färdigheter.

  En Master i Teknikhantering kan vara ovärderlig idag, med tanke på teknikens snabbt utvecklande natur och de fördelar som företag får av att hålla sig i takt med dessa framsteg. För yrkesverksamma med bakgrund i naturvetenskap eller teknik kan denna grad vara nästa steg mot en ledande roll i design eller projektledning.

  Kostnaden för att tjäna en Master i Teknikhantering är inte fastställd mellan institutionerna. I stället varierar det beroende på faktorer som geografi och programstruktur. För att noggrant kunna mäta kostnaden för att tjäna en teknikerhanterings mästare ska studenterna direkt samråda med de institutioner som erbjuder det.

  Professionella som har tjänat en Master i Teknikhantering kan säkra jobb som projektledare eller driva ledande befattningshavare. Kandidater kan direkt övervaka utvecklingen av ny och störande teknik. De kan också övervaka tekniska anställda eller rådgöra med arbetsgivare om att utnyttja befintlig teknik för att förbättra affärsverksamheten. Vissa akademiker kan också välja att arbeta som konsulter och rådgöra med företag om effektiv teknikanvändning eller produktutveckling.

  Människor som är intresserade av att tjäna denna examen kan göra det via konventionella kurser eller online. Virtuella program kan gynna personer som vill vinna sina grader utan att lämna arbetskraften eller flytta. Det finns ett antal flexibla online-mastergradsprogram tillgängliga idag. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.