Keystone logo

52 Master Program i Telekommunikation 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Telekommunikation
Studiefält
  • Teknologistudier (52)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Telekommunikation

En Master i Telekommunikation är för människor som vill utforska kurser med inriktning på teknik och datavetenskap, vidareutveckla professionellt, och bygga nya kvalifikationer för att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Hålla en avancerad examen inom detta område ger många olika vägar som kan eftersträvas.

&nbsp

Vad är en Master i telekommunikation? En Master i Telekommunikation utrustar eleverna med nödvändig kunskap, såsom nätverksdesign och projektledning. Ivriga deltagare kommer också lära dig om de grundläggande byggstenarna i operativsystem och kommunikationstekniska principer. Studenter kan välja alternativ från en omfattande samling av kurser som matchar deras personliga intressen, däribland systemprotokoll, kommunikationssäkerhet och bedömningar prestanda.

&nbsp

Det finns en mängd anledningar till varför elever väljer att slutföra en Master i telekommunikation, så det lär en mängd olika begrepp.Dessutom en avancerad examen inom detta område ger individer möjlighet att avancera snabbt i datornätverk, informationssäkerhet och telekommunikation företagsledning.

&nbsp

Kostnaden varierar beroende på institution, och programmet varar normalt mellan ett och tre år. Det är en bra idé för blivande studenter att forska skolan noggrant för att se till att det program som erbjuds passar deras förväntade mål.

&nbsp

Individer som tjänar sitt magisterexamen i telekommunikation regelbundet befinner sig i hög efterfrågan på ett antal karriärmöjligheter, till exempel en nätverksanalytiker, systemutvecklare, systemingenjör, telekommunikation konsult eller nätverksadministratör. Dessa arbetstillfällen blir alltmer konkurrensutsatt. Studenterna kommer att utveckla en starkare telekommunikation stiftelse genom att lära sig att interagera med lärare, studenter och branschfolk genom intensiva upplevelser lärande.

&nbsp

Internationella och inhemska alternativ är tillgängliga på en mängd olika universitet. Online kurser är ett perfekt alternativ för människor som lever över hela världen med begränsad tillgång till en anläggning. Internetbaserade alternativ tillgodoser även till människor som mandatet ett flexibelt schema. För att hitta rätt skola för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.