Keystone logo

29 Master Program i Textildesign 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Designstudier
 • Textildesign
Studiefält
 • Designstudier (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Textildesign

   Om du har slutfört en grundutbildning men söker en grundligare förståelse för ett ämnesområde, kan du flytta dig till en magisterexamen. Två års heltidsstudie kan ge dig en mer omfattande och djupare förståelse om ämnet, medan graden i sig kan öka dina möjligheter på det området.

   Vad är en Master i Textil Design? En examen på detta område kan öka din förståelse av textilier och produkter och design som härrör från dem. Du kanske tycker att du får värdefull inblick i produktion och stilar, samt marknadsföring, försäljning och användning av mode och andra textilprodukter. Fokus på tekniker och utvecklingsbeslut kan göra det möjligt för dig att utvecklas i produktionsvärlden, medan en djup förståelse för färg och estetik kan öppna dörrar till kreativa koncept och mer.

   Fördelarna med en mästare i textil design kan sträcka sig bortom din karriär. Du kan få insikter som skulle hjälpa dig i din strävan efter din personliga stil, liksom färdigheter som kritiskt tänkande och beslutsfattande.

   Kostnaden för en magisterexamen i något program kan variera beroende på land och skola. Kontakta skolorna efter eget val för att lära dig mer om deras kostnadsstruktur och vad som är täckt.

   En karriär inom vilken disciplin som helst kan vänta dig när du har en Master i Textil Design. Du kan välja att bli en inredningsdesigner eller modedesigner. Du kan välja att stiga upp företagets stege hos ett företag som erbjuder dessa tjänster, som direktör för design eller försäljning. Du har också möjlighet att förgrena sig till relaterade områden; Exempelvis kan textiliernas inverkan på miljön mätas av en miljökonsult. En författare för en modetidning kan också hitta denna grad som ett värdefullt verktyg.

   En Master i Textil Design kan erhållas var som helst i världen, antingen genom att delta i klasser i person vid ett närliggande universitet eller genom att ta lektioner online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.