Keystone logo

28 Master Program i Mode Textilier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Textilier
Studiefält
 • Mode (28)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Mode Textilier

  Det är vanligt att människor att få en magisterexamen så att de kan öka sin karriär. Det finns flera fördelar med denna typ av program. Folk utveckla professionella och personliga kompetens samtidigt som du får specifik kunskap i ett ämne. Detta gör det möjligt för dem att särskilja sig från andra i arbetskraften.

  Vad är en Master i textil? Denna avancerade examen fokuserar på utveckling och användning av textilier i världen av mode design. Dagens konstruktioner är starkt beroende detta material för att skapa kläder och odla sina varumärken. Eftersom varje textil är lite annorlunda, är det oerhört värdefullt att ha kunskap i ämnet. Det finns flera kurser tillgängliga i hela världen för intresserade studenter. Många program kombinerar studier av textilier med mode. Dessa klasser är oftast undervisas på campus för att främja bättre inlärning. Även i skolan, eleverna lär sig oftast om historien om design, tyg utveckling, designa med olika tyger, och mer.

  Det finns flera fördelar med att få en magisterexamen. Denna grad sätter ofta studenter ifrån varandra i modebranschen. I många fall har de fler möjligheter till arbete. Även många människor examen med en bättre förståelse av kläder och produktionsaspekten av modebranschen.

  Kostnaden för att erhålla en magisterexamen beror på skolan. Eftersom det finns universitet runt om i världen, är det svårt att avgöra en särskild avgift. I stället är det en bra idé att forska i kostnaden för undervisning med antagningen kontor.

  Studenter som examen med en Master i textil är vanligtvis kvalificerade att arbeta i en mängd olika roller i modevärlden. Många människor arbetar på produktionssidan av branschen. De arbetar med designers och tillverkare att hjälpa producerar och / eller design kläder. Vissa människor arbetar för större företag och andra arbetar som entreprenörer. Andra går på att designa sin egen linje av kläder.

  Det är bäst att titta på nätet om du vill använda den här typen av program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.