Keystone logo

2 Master Program i Tidig modern historia 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Historia
 • Tidig modern historia
Studiefält
 • Humaniorastudier (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Tidig modern historia

  Ett magisterprogram består av avancerad inlärning och forskning inom ett specifikt studieområde. Deltagarna kan ha nyligen examen med en kandidatexamen, eller de kan vara nuvarande yrkesverksamma som vill öka sin kunskap för att förbättra sina karriärmöjligheter.

  Vad är en mästare i tidig modern historia? Detta program ger studenterna möjlighet att studera de olika ländernas tidiga moderna historia. Varje program kan ha sitt eget fokus, oavsett om det är Europa, Storbritannien, USA eller ett annat land utomlands. Genom oberoende forskning, seminarier och gruppprojekt introduceras studenter till ämnen som tidig modern globalisering, tillvägagångssätt för reformationen, den vetenskapliga revolutionen och kvinnorna i det tidiga moderna Europa. Studenter kan också välja att studera valfria ämnen som exotiska djur i Europa, Shakespeare eller våld i det tidiga moderna Europa.

  Studenter som bedriver denna examen får forskningsfärdigheter som att lokalisera material och lagra fynd. De lär sig också att organisera, hantera projekt och presentera resultat på ett effektivt sätt. Dessa färdigheter går långt för att göra en kandidat till en livskraftig kandidat för en mängd olika jobb.

  Studenter intresserade av denna grad borde inte låta finanserna komma i vägen för en utbildning. Skolor runt om i världen erbjuder detta program, och undervisningen kan variera kraftigt från den ena till den andra. Tillsammans med att ta reda på specifika avgifter och krav, ska eleverna fråga om eventuellt ekonomiskt stöd.

  Kandidater med examen i tidig modern historia kan vara berättigade till ett brett utbud av avancerade positioner inom offentlig tjänst, utbildning, journalistik, turism, personalförvaltning, bibliotek och museer. Specifika professionella titlar kan innefatta historia instruktör i gymnasie- eller grundskolans institutioner, historisk analytiker, historia författare, tjänsteman vid utrikesdepartementet, redaktör för historiens innehåll, historisk tour guide och intelligensanalytiker.

  Oavsett om du är intresserad av att delta i skolan utomlands, i din stad eller online, finns det en läroplan tillgänglig för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.