Keystone logo

76 Master Program i Tillämpad datavetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Datavetenskap
 • Tillämpad datavetenskap
Studiefält
 • Teknologistudier (76)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Tillämpad datavetenskap

  En magisterexamen kan ta var som helst från ett till två år, beroende på hur mycket tid du lägger i varje termin. Denna grad representerar intensiv studie inriktad inom ett fält, vanligtvis relaterat ämnet där du fick din kandidatexamen.

  Vad är en master i tillämpad datavetenskap? Tillämpad datavetenskap tenderar att vara formen av datahantering, informationssystem eller redovisning, men det finns också områden för mjukvaruutveckling för icke-databehandling, till exempel helikoptersimulatorer. Kunskap om grundläggande programmering är ett måste för detta område, tillsammans med en förståelse för grundläggande logik och analys. Vissa program kräver en avhandling som fokuserar på att utveckla aktuella datorprogram eller hitta nya applikationer för befintliga protokoll.

  Medan du tjänar denna examen, förvärvar en student många färdigheter. Avancerad felsökning är användbar i alla jobb som använder datorer och analytiska färdigheter som hjälper till att lösa problem och göra projektioner.En mer skicklighet som uppnåtts inom detta område är en förståelse för var datorn är och var den går, vilket är till hjälp när det gäller att ge råd om företagets tekniska val.

  Kostnaden för en magisterexamen beror på vilken skola du väljer, hur länge du tar för att slutföra graden och om du behöver flytta för att delta. Tänk på dessa faktorer när du budgetar för din examen.

  Med en avancerad examen i tillämpad datavetenskap, finns det en mängd olika jobb du kan ta. Beroende på ditt fokus kan du hitta anställning i en bank, ett försäkringsbolag eller en offentlig serviceorganisation. Telekommunikationsföretag anställer också anställda med denna grad, vanligtvis för att hjälpa till att hantera den stora mängden data som flyter genom sina nätverk. Om du för närvarande arbetar med datorer kan en avancerad grad få dig att se mer attraktiv för en lönehöjning eller framsteg.

  Utöka dina sökresultat genom att använda en onlineformulär som är skräddarsydd för dina behov.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.