Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 12 Masterexamina i Tillämpad etik 2023

12 Master Program i Tillämpad etik 2023

overview

För de studenter som vill fortsätta sin utbildning inom ett visst område efter examen college, kan en master 's examen vara en fördelaktig nästa steg. Denna grad ger en högre nivå av expertis inom studentens 's valda området, vilket banar väg för ett obegränsat antal karriärer.

&nbsp

Vad är en Master i tillämpad etik? Detta är en av många studievägar en mästare 's student får fortsätta. Tillämpad etik är en disciplin som grenar av humaniora och etik, men som kan tas i ett antal olika riktningar. Av denna anledning är varje tillämpad etikprogram unik. Vissa fokuserar på tillämpad etik inom ramen för lagen, medan andra engagera mer specifikt med bioetik, tackla svåra frågor om etik bioteknik. I vilket fall, tillämpad etik innebär i allmänhet en skiftande läroplan, allt från kurser i politisk filosofi till etisk teori.Eleverna uppmuntras att brottas med tid etiska dilemman och att lära sig att förespråka en viss sida av argumentet.

&nbsp

Den största fördelen med att ta en Master i tillämpad etik är de kritiska tänkande läroplanen främjar. Eleverna står inför en utmanande, stimulerande klassrumsmiljö för hela programmet och de lär många värdefulla och överförbara kommunikation och forskningskompetens. Denna erfarenhet kan vara ganska användbart i många olika områden.

&nbsp

Eftersom varje program med en master 's examen i tillämpad etik är annorlunda, det finns ingen riktig tumregel för hur mycket programmen kostar. Registrering och inskrivning kostnaderna varierar från skola till skola. För mer specifik information, kontakta antagningsenheten för varje program.

&nbsp

I form av potentiella karriär, är en Master in Applied Ethics en mycket givande examen.Den kompetens och erfarenhet det ger eleverna är eftertraktade i dagens 's arbetsmarknad. Beroende på inriktning visst program, kan utexaminerade fortsätta att göra karriär inom bioetik, politik och juridik. Dessa yrken är särskilt givande ur etisk synpunkt eftersom akademiker kan förespråka för positiva förändringar i stor skala och har en verklig effekt.

&nbsp

Om tillämpade etiken låter som det kan vara vägen för studien för dig, börjar din skola söka idag. Vår databas med program runt om i världen kommer att ha all information du behöver för att komma igång. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Etik
  • Tillämpad etik
fields_of_study
  • Humaniorastudier (12)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format