Keystone logo

88 Master Program i Tillämpad matematik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Naturvetenskap
 • Matematik
 • Tillämpad matematik
Studiefält
 • Naturvetenskap (88)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Tillämpad matematik

  En kandidatexamen är en doktorandkvalificering, som vanligen tar två till fyra år att erhålla. Dessa program ställer ofta en kandidatexamen eller motsvarande kurser som en förutsättning för inresa.

  Vad är en master i tillämpad matematik? Dessa är ofta rigorösa matematiska program med målet att förbereda studenter att använda komplexa modellerings- och analysverktyg i tjänst av företag, vetenskap och regering. Man kan förvänta sig att möta erforderliga klasser inom ekonomi, klimatmodellering, optimering och databehandling. Det finns också kurser i ämnen som vektorkalkyl, partiella differentialekvationer och komplexa variabler. På grund av det antal relevanta ämnen som är tillgängliga kan studenterna förvänta sig att välja mellan en rad valämnen inom ingenjörsvetenskap, matematik och naturvetenskapliga avdelningar för att uppfylla kraven på kredittimmar. En magisterexamen med detta fokus kan ta ungefär tre år att slutföra.

  Tillsammans kombinerar de tillämpade och teoretiska aspekterna av dessa program ofta utrustade studenter med de verktyg som behövs för att lösa komplexa och relevanta problem inom teknik, vetenskap och olika andra tillämpningar. Den mentala rigor och organisatoriska färdigheter som utvecklas kan också hjälpa kandidater i nästan alla aspekter av deras liv.

  Tillämpade matematikprogram har olika kostnader baserade på olika faktorer. Skolans läge är en möjlig orsak till undervisningsskillnad, medan kursen är en annan.

  Tillämpade matematiker kan hitta anställning som betjänar olika branscher som datavetenskapare. Dessa positioner kräver ofta att enskilda personer tar med sig ett stort antal databehandling, databehandling och modelleringstekniker för att kunna bära på expansiva dataset. En framgångsrik kandidat till denna position kan tycka att kunskapen som förvärvats under ett examensarbete förberedde honom eller henne för utmaningen att tolka strukturerad och ostrukturerad information.

  Att skaffa en master i tillämpad matematik börjar med att hitta en skola som passar dina krav. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.