Keystone logo

27 Master Program i Tillämpad vetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Generella studier
  • Vetenskapsstudier
  • Tillämpad vetenskap
Studiefält
  • Generella studier (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Tillämpad vetenskap

Att bedriva en magisterexamen på något område är en spännande strävan, eftersom den markerar tillväxten i en akademisk och karriär. Magisterexamen är avancerade grader som kräver tidigare utbildning och erfarenhet inom specifika områden, och de är utformade för att hjälpa professionella att engagera sig djupare med sina valda områden.

Du kanske befinner dig att fråga "Vad är en kandidatexamen i tillämpad vetenskap?" Det är ett program som arbetar med yrkesverksamma som bygger karriärer som spänner över de vetenskapliga disciplinerna, inklusive teknik och teknik. Dessa program erbjuder typiskt en stark tonvikt i två eller flera vetenskaper, och kurser kan byggas kring de praktiska tillämpningarna och fynden inom fälten. Fakulteten i dessa program spänner över disciplinerna, ofta med flera publikationer i olika viktiga områden.

I detta examensprogram kan eleverna lära sig praktiskt experimentdesign, laboratoriedokumentationsförfaranden och tidshanteringsförmåga som hjälper dem att gå vidare inom sina områden. Eftersom tillämpade vetenskapliga grader används inom flera branscher, säkerställer möjligheten att anpassa disciplinhögskolan för varje elev att de lär sig på de mest relevanta sätten som möjligt.

Program på denna nivå tar vanligtvis två till tre år för de flesta heltidsstudenter att slutföra. Kostnaden för programmet varierar avsevärt från en skola till en annan, och från ett land till ett annat, så det är viktigt att undersöka varje enskild skolas undervisning.

Tillämpade vetenskapsmedlemmar söker ofta ut som laboratorie tekniker av många företag runt om i världen. Sjuksköterskor med ytterligare grader inom tillämpad vetenskap kan också vara i hög efterfrågan. Tillämpade naturvetenskapliga examensinnehavare kan till och med kunna hitta arbete som efterlevnadsspecialister i kvalitetsstyrningsprogram. Deras brett spektrum av vetenskaplig kunskap och dess tillämpningar på verkliga tekniska problem kan förbereda dem för sådana detaljorienterade tekniska positioner.

De flesta universitet som erbjuder ett brett utbud av vetenskapliga examensprogram erbjuder en tillämpad vetenskaplig examen. Hitta ett starkt online-program på en plats du väljer idag. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.