Keystone logo

30 Master Program i Tolkning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Språkstudier
 • Tolkning
Studiefält
 • Humaniorastudier (30)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Tolkning

  Generellt kräver cirka två år att tjäna, en magisterexamen är ett sätt för en student att få ökad kunskap om sitt valda område. Denna typ av examen är utmärkt förberedelse för antingen en vidare akademisk karriär eller en professionell arbetsplats och finns tillgänglig inom ett antal olika ämnen.

  Vad är en mästare i tolkning? Denna typ av program fokuserar på hur ett språk översätts till ett annat under instanser av interpersonell kommunikation. Även om översättning kan hänvisa till en mängd olika processer, inklusive arbete som gjorts med det skrivna ordet, är studien av tolkning vanligtvis begränsad till realtidssamverkan mellan personer som talar olika språk. Studenter kan lära sig om tolkningstekniker och bästa praxis samt allmänna kommunikationsförmåga. Dessutom kan de fortsätta en fördjupad studie av sina valda språk för att förbättra sina förmågor.

  Program som dessa kan hjälpa eleverna att förvärva viktiga färdigheter som kan gynna dem på arbetsplatsen, såsom tydlig kommunikation och effektiv interpersonell interaktion. Dessutom kan eleverna kunna förbättra sina främmande språk färdigheter.

  Kostnaden för en magisterexamen i tolkning beror på ett antal olika faktorer. Eleverna bör vara säkra på att kontakta den valda skolan direkt så att de kan få korrekt och aktuell information om de program de vill skriva in.

  De som fullgör en magisterexamen i tolkning fortsätter ofta att fungera som tolkar och hjälper människor runt om i världen med kommunikation på främmande språk. De kan fungera för företag, nyhetsföretag, ideella organisationer, myndigheter eller andra organisationer under hela sin karriär. Dessutom kan de som har en examen i tolkning också kunna arbeta som översättare, språkanalytiker eller till och med utbildare.

  Om du är intresserad av att tjäna en av dessa grader, är det dags att börja. Sök bara efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.