Keystone logo

19 Master Program i Transportdesign 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Teknisk design
 • Transportdesign
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (19)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Transportdesign

  Vanligtvis en uppföljning till en kandidatexamen, erbjuder en magisterexamen eleverna möjlighet till avancerade studier. Beroende på programmet fyller studenterna vanligtvis sin examen inom ett till två års heltids närvaro.

  Vad är en master i transportdesign? Transportdesign kombinerar i allmänhet den fascinerande designvärlden med den högoktade transportvärlden, träna eleverna för att skapa praktiska och innovativa mönster för världens transittteknik. Eleverna kan lära sig att navigera de senaste sociala trenderna inom transport samtidigt som deras kreativitet ska fungera med praktisk praktik i fältets forskning, modellering och kärnprinciper. Ofta innehåller en master i transportdesign en praktikskomponent där eleverna arbetar med verkliga projekt och får kritisk yrkeserfarenhet.

  Studenter inom transportdesign kan lära sig att skapa praktiska och eleganta modeller av sitt arbete på papper och i digitala format. De kan också bli kompetenta forskare inom fordonsindustrin och få möjlighet att utnyttja innovation mot affärsmål. Dessa färdigheter kan hjälpa eleverna att skilja sig från publiken och etablera sig som experter på området.

  Universitetsområde, studentinlämning och programspecifika kan alla påverka kostnaden för en magisterexamen. Eleverna bör kontakta sina önskade skolans finansiella planeringskontor före införandet för att säkerställa att programmet passar både inlärnings- och budgetbehov.

  Möjligheterna är överflödiga för akademiker i transportdesign. Eleverna kan uppta positioner inom stora bilproducentföretag, designföretag, offentliga säkerhetsorganisationer och flygbolag. Specifika karriärer som innehas av personer med denna examen inkluderar inredningsbildesigner, designkonsult, stadsdesigner, utrustningdesigner och transportdesigningenjör. Även om de flesta individer inom detta område arbetar inom bilindustrin, har flera också funnit framgång inom handels- och verkstadsföretag.

  Lämna tävlingen bakom med en Master i Transport Design från prestigefyllda universitet över hela världen. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.