Keystone logo

52 Master Program i Transporthantering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Transport och logistik
 • Transport
 • Transporthantering
Studiefält
 • Transport och logistik (52)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Transporthantering

  Tjänar en Master i Transport Management är ett perfekt alternativ för dem som tycker om att utforska testade perspektiv och handel nya idéer om komplexa transitsystem. Studenter erhåller en examen i transportledningen kan arbeta för att lindra rusningstid trängsel, planera nya metoder för hantering av motorvägen resesystem, och lära sig om supply chain processer i globala och inhemska system.

  Vad är en Master i Transport Management? Det är en metod som kommer att ge de studerande grundläggande kunskaper för framgång, såsom hantering av transport- och distributionsnät. Den smälter studier från olika discipliner som teknik, ekonomi, och stadsplanering att utbilda studenter om de bestämningsfaktorer som krävs för att utforma transportsystem. Programdeltagarna kommer också lära sig om stabilitet, förbättra säkerheten och öka tillförlitligheten och effektiviteten i transportsystemen.

  Det finns många anledningar att ta en Master i Transport Management kurs. Till exempel lär programmet ett antal färdigheter, såsom att övervaka planering, logistik, utveckling, underhåll och reparation av transportsystem. Eleverna kan räkna med att hantera finansiella aspekter, inklusive budget och utgifter.

  Programkostnader varierar beroende på universitetet. Läroplanen varar mellan ett och tre år. Därför är det viktigt för en blivande student att forska skolor noggrant för att se till att det program som erbjuds passar deras mål.

  Personer som deltar i programmet befinner sig ofta i hög efterfrågan på allt mer konkurrenskraftiga karriärer såsom logistikspecialister, transportplanerare och transit verksamhetschefer. Studenter utveckla starkare fundament lednings genom att fokusera på logistiken för rörliga leveranser, individer och gods från en plats till en annan och samtidigt överväga säkerhet, effektivitet och kostnad.

  Många internationella möjligheter för programmet finns från en rad olika universitet. Online klasser är en exceptionell alternativ för studenter som bor runt om i världen, särskilt i avlägsna områden med liten tillgång till ett college. Internetbaserade val tillgodoser även till personer som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.