Keystone logo

39 Master Program i Transportteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Transport och logistik
 • Transport
 • Transportteknik
Studiefält
 • Transport och logistik (39)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Transportteknik

  Många studenter anger program för att tjäna en magisterexamen i transportteknik för att tillämpa sina ingenjörsutbildningar eller yrkeserfarenhet för rörlighet. Programmet förbereder eleverna för karriärer inom fordons- och flygindustrin.

  Vad är en Master i transportteknik? Denna avancerade examen ger eleverna fördjupade kunskaper i transportdesign och system. Studenter intresserade av fordonsprototyper, bildesign, datorintegrerad fordons- och flygplanssystem, luftvärdighet teknik och säkerhetssystem hittar kurser och utvecklingsprojekt ovärderlig. Programdeltagarna lär prototyper och design för bilar, lastbilar, specialfordon och flygplan, samt certifiering och rättsliga normer som krävs för säkerheten och för statliga och miljöregler.Akademiker är förberedda för ingenjörs karriärer i auto och flygindustrin, liksom många regulatoriska och statliga institutioner.

  Denna magisterexamen program gynnar både teknologer och ingenjörer som redan bedriver karriärer som vill utveckla specifika rörlighets färdigheter och den kunskap som behövs för att arbeta inom regleringsstandarder. Akademiker är en fördel i förhållande individer med mer allmän teknisk erfarenhet när de ansöker om positioner i transportbranschen.

  Varje institution kommer att ha sina egna programkrav för kostnad och varaktighet, men de flesta program tar ungefär två år att slutföra. Kostnaden varierar för varje skola. Intresserade studenter bör forskning varje institution för att säkerställa deras krav uppfylls.

  Program akademiker har ett brett utbud av möjligheter inom transportdesign och system.Många akademiker väljer att gå in i fordonsindustrin, tillämpa sina kunskaper för att skapa prototyper för nya bilar eller motiv för automatiserade system inom fordonen. Flygbranschen är också öppen för studenter, som erbjuder karriär inom flygplansdesign samt karriärer som arbetar med de många datorintegrerade system inom flygplan, torn, radar och kommunikationsutrustning. Ingenjörer med denna grad är i hög efterfrågan i många statliga och privata transportbyråer samt.

  Det finns internationella alternativ för ingenjörer är intresserade av en transport examen. Vår omfattande databas kan rikta potentiella sökande att lämpliga institutioner. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.