Keystone logo

123 Master Program i Turismledning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hotell och turism
  • Turism
  • Turismledning
Studiefält
  • Hotell och turism (123)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Turismledning

Många studenter som bedriver en magisterexamen väljer att utforska en läroplan med fokus på turistnäringen. Hålla en avancerad examen i detta område ger en konkurrensfördel i denna mycket eftertraktade området.

&nbsp

Vad är en Master i Tourism Management? En Master i Tourism Management outfits studenter med grundläggande kunskaper såsom utveckla entreprenörssatsningar, öka intäkterna, kämpa hållbarhet, och hantera naturliga och mänskliga resurser. Programdeltagarna kommer också lära dig om de grundläggande byggstenarna i turism, inklusive universella teman som förvaltning. Studenter väljer alternativ från ett brett spektrum av kurser som matchar deras intressen; Detta kan inkludera globala turistpolitik, turism finans och strategisk ledning för resor och turism.

&nbsp

Det finns många anledningar till varför elever väljer att bedriva en Master i Tourism Management.Till exempel kommer de att bli bekant med en mängd olika begrepp som ekoturism, kommunikation och konflikthantering, och turismmarknadsföring. Dessutom en avancerad examen inom detta område ger individer möjlighet att avancera snabbt i den snabbt föränderliga globala miljön för turism management.

&nbsp

Kostnaden varierar beroende på institutet, och programmet varar mellan ett och tre år. Det är viktigt för blivande studenter att forska skolan noggrant för att se till att det program som erbjuds passar deras avsedda mål.

&nbsp

Individer som tjänar sitt magisterexamen befinner sig ofta i hög efterfrågan på ett antal positioner som blir alltmer konkurrensutsatt, inklusive resebyråer, reseguider och turism marknadschefer.Studenterna kommer att utveckla starkare kommunikations- och marknadsförings stiftelser genom att lära sig att interagera genom intensiva inlärningsupplevelser med kamrater, lärare och branschfolk från hela världen.

&nbsp

Internationella och inhemska alternativ är tillgängliga på en mängd olika universitet. Online klasser är ett bra alternativ för människor som bor runt om i världen, särskilt i avlägsna områden med liten tillgång till en anläggning. Internetbaserade alternativ tillgodoser även till personer som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.