Keystone logo

9 Master Program i Tvärvetenskapliga studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Forskning om utbildning
 • Tvärvetenskapliga studier
Studiefält
 • Pedagogik (9)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Tvärvetenskapliga studier

  En magisterexamen är en forskarutbildning som erhålls en gång en person har slutfört sina grundutbildningar. Magisterprogrammen tar vanligtvis två år att slutföra, förutom de fyra eller flera åren krävs för att slutföra ett grundutbildningsprogram.

  Vad är en master i tvärvetenskapliga studier? En mästare på detta område syftar till att förbereda individer att bli ledare och yrkesverksamma som fokuserar på att förbättra invandrarnas och flyktingars liv över hela världen. Kurser som erbjuds i detta program kan bestå av att undervisa elever om de många utmaningar som dessa grupper av människor står inför och förbereda dem att agera med medvetande, snabbt och professionellt när innovativa lösningar för globala kriser.

  Personer som lyckats slutföra detta program kan uppleva stora fördelar, inklusive men inte begränsade till förmåga att motivera, att agera med medkänsla och att tänka utöver sina egna behov. Starka resonemangsegenskaper är värdefulla inom de flesta karriärområden, och medkänsla och altruism kan tjäna för att förbättra alla delar av sitt liv.

  Kostnaden för det här programmet varierar och hänger på flera faktorer. Studiens varaktighet, universitetets placering och om kurser erbjuds mestadels online eller offline kan spela en roll i slutkursen.

  Kandidater från detta program har potential att driva många spännande karriärmöjligheter. Personer med en examen på fältet tenderar att njuta av sådana välmående karriärer som politiker för lokala, statliga och nationella myndigheter. förespråkare för allmänheten och de mindre lyckliga filantroper och socialarbetare. Många kan hitta jobb inom myndigheter, ideella organisationer och välgörenhetsstiftelser. Men på grund av den färdighet som utexaminerade brukar ha, kan möjligheter på andra områden också presentera sig själva.

  Många universitet erbjuder en examen i tvärvetenskapliga studier, men där man eftersträvar sin utbildning beror i slutändan på deras plats och deras schema. Online kurser erbjuder flexibilitet, vilket är bekvämt för många. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.