Keystone logo

30 Master Program i TV-studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Journalistik och masskommunikation
 • TV-studier
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (30)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i TV-studier

  Skaffa en Master i Television Studies kräver omfattande studie genom ett ackrediterat universitet program. Studenter som vill öka sina karriärmöjligheter efter examen bör överväga de många alternativ som finns till dem från en institution till nästa.

  &nbsp

  Vad är en Master i Television Studies? Studenter med kreativa hjärnor och en passion för film tycker ofta att de dras mot TV- och filmindustrin. Sysslar doktorandutbildning i tv omfattar ofta studier av digital film, historia tv och filmproduktion, samt de sociala och politiska aspekterna av film och hur de påverkar publiken. Inom tv-studier, kan eleverna välja mer specifika områden i studien som tilltalar deras individuella talanger och intressen.

  &nbsp

  Genom att erhålla en avancerad nivå utbildning i TV-studier, kan eleverna vinna praktisk erfarenhet som krävs för att få ett genomslag i dagens tv-och filmindustrin.Post-grad pedagogisk studie kan öppna nya dörrar för nätverkande och karriärbyggnad.

  &nbsp

  När man försöker att planera för kostnaden för en Master i TV Studies programmet, är det viktigt att eleverna förstår de varierande undervisning priser som finns på plats från en institution till nästa. Priset på undervisning kan variera kraftigt i olika delar av världen, och detta kan bero på faktorer såsom program popularitet, institutionsstorlek eller värderade instruktion. Eleverna kan arbeta med en finansiell rådgivare på deras skola av intresse att bestämma kostnaderna för att genomföra deras valda programmet.

  &nbsp

  Efter examen kan studenterna söka arbete inom områden som manus, scenografi för TV eller teater och filmproduktion. Möjligheterna inom TV-branschen är oändliga, med dussintals personer som behövs på en enda uppsättning för att producera en TV-show eller spelfilm.För studenter med ett intresse för att öka sina kunskaper om tv och tillhörande teknik, lära sig mer om en Master i TV Studies programmet kan hjälpa dem att välja rätt stora inom området.

  &nbsp

  Att ansöka direkt till skolgång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.