Keystone logo

8 Master Program i Tvistlösning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Tvistlösningsstudier
 • Tvistlösning
Studiefält
 • Studier i juridik (8)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Tvistlösning

  En magisterexamen kan öppna annars stängda dörrar på en elevens karriärväg och ge ytterligare utbildningstillväxt. Graden är också ett nödvändigt krav för dem som bedriver doktorsavhandling, eller för vissa fältspecialiteter.

  Vad är en mästare i tvistlösning? Programmet lär ut effektiv företagshantering och konfliktlösning. Eleverna lär sig att använda denna kunskap för att lösa problem med individer, företag, stora grupper och till och med internationellt. Grundläggande kurser om etik, medling och förhandling kan sedan utökas med kurser skräddarsydda för den enskilda studenten. Möjliga kursval inkluderar sociologi, internationell verksamhet, psykologi och ekonomi. De flesta program kan slutföras på ett till två år och kräver inte en juridisk examen eller LSAT.

  Lär dig hur du mäter, skiljer och förhandlar med detta examen. Medan dessa färdigheter är utmärkta för konfliktlösning kan en student också utnyttja dessa färdigheter på arbetsplatsen och samtidigt intervjua för positioner, förhandla lönökningar och köpa stora biljettobjekt som hus, för att bara ta reda på några möjligheter.

  Programdeltagarnas ekonomiska engagemang beror på det valda programmet. Att undersöka de tillgängliga programmen svarar på de flesta ekonomiska frågor som en potentiell student har innan han fattar ett beslut.

  En mästare i tvistlösning gynnar ofta alla som är intresserade av den offentliga eller privata sektorn. Alternativa tvistlösningsjobb finns tillgängliga både nationellt och internationellt för alla som försöker genomföra dessa metoder i sin verksamhet eller organisation. Medlare, skiljemän eller förlikningsmän är alla livskraftiga karriärpositioner för kandidater. Många relaterade ståndpunkter är tillgängliga för utövande i statliga organisationer och rättssal eller de som försöker undvika domstol, som skilsmässaförmedling. Dessutom kan graden öppna dörrar för dem som tittar på ett juridiskt yrke utan en juridisk examen.

  Välj mellan att delta i klasser vid ett universitet eller flexibiliteten i online-klasserna. För nästa steg, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.