Keystone logo

6 Master Program i Tyska studier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Språkstudier
  • Tyska studier
Studiefält
  • Humaniorastudier (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Tyska studier

En magisterexamen ges till dem som har genomfört ett avancerat utbildningsprogram. Avsedd för studenter som redan har examen med fyra års examen, förstärker den här studien förståelsen inom den studerandes valda område. Programmen kräver ytterligare ett till två års arbete och en praktisk demonstration av lärd material.

Vad är en master i tyska studier? Dessa grader är för de doktorander som avser att arbeta professionellt inom tyska kulturer. Den avancerade examen utvecklar vidare tyska språkkunskaper och förståelse för den tyska kulturen. Vissa grader är inskränkt fokuserade på att bara analysera tyska språket och specifika aspekter av det tyska samhället. Andra är mer generiska och kan kombineras med företagsgrader som en del av en dubbel majoritet. De flesta kommer att kräva att eleverna visar sig bekant med språket innan de anmäls.

Många akademiker kan prata tyska flytande när de slutar sina studier. Genom läs- och skrivövningar lär de sig att analysera mönster av tal och specifika idiom. Studenterna är bättre bekanta med tyska influenser på världspolitik, konst, filosofi och teknik.

Kostnaderna för dessa program varierar. De som är intresserade bör kontakta utbildningsinstitut direkt för avgift och kurs. Projektiva studenter borde också planera för sitt boende och transportbehov under sina studier.

Efter avslutat ett av dessa examensprogram har akademiker en högt utvecklad och specialiserad kompetens. Tyska organisationer söker ofta efter anställda som kan överbrygga kulturella luckor och expandera möjligheter i andra länder. Dessa yrkesverksamma kan ta roll som chefer och affärsutvecklare för tyska företag. Studenter kan också gå in på utbildningsområdet som tyska språklärare.Vissa hittar anställning som översättare eller regionala guider. Kunskapen om den tyska kulturen förbereder också akademiker för karriär inom marknadsföring för vissa europeiska produkter.

Det är viktigt att överväga så många alternativ som möjligt innan man bestämmer sig för ett studieprogram. Det kan hända att onlinehögskolorna fungerar bra om du har särskilda schemaläggningsbehov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.