Keystone logo

10 Master Program i Underhållningsbranschen 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Underhållningsbranschen
Studiefält
 • Företagsekonomi (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Underhållningsbranschen

   En magisterexamen får typiskt studenter framåt genom att tillhandahålla expertnivå färdigheter att tillämpa sina valda karriär fält. Denna avancerade grad tar vanligtvis mellan ett och tre år att slutföra, och ytterligare kompetens som vunnits genom programmet öppnas i allmänhet fler arbetstillfällen och positioner högre myndighet.

   Vad är en Master i Entertainment Business? Denna grad undervisar den kommersiella sidan av massmedia och underhållning. Studenterna kommer vanligtvis lära sig att identifiera underhållning trender och hur man planerar stora produktioner att möta deadlines. Studenterna kommer också vanligtvis att delta i arbetet med team för att organisera festivaler och mässor. Att lära sig att utveckla en solid affärsplan är i allmänhet en viktig del av kurser. Graden kan förbereda de studerande för att bli en chef i sådana områden som film, TV, nöjesevenemang och musik.

   Studenter som bedriver en Master i Entertainment Business har möjlighet att lära sig hemligheterna bakom att skapa ett framgångsrikt företag. Studenter är ofta kunna bygga viktiga möjligheter till nätverkande med underhållningsindustrin chefer och ledare, gör det möjligt för eleven att följa viktiga jobb leder, samtidigt lär kritiska kommunikationsförmåga.

   Kostnaden för denna typ av examen kan variera kraftigt beroende på var skolan är belägen, hur prestigefyllda programmet eller skolan är och andra faktorer. Det är alltid klokt att forskning kostnad och finansiering innan de ansöker.

   Med en Master i underhållningsindustrin, akademiker är oftast i hög efterfrågan i produktions- och kommunikationsavdelningar, och de kan utvecklas till en chef position. Ofta studenter använda sina kunskaper och nätverk för att utveckla sitt eget företag med hjälp av en business to consumer eller business to business modell.Att bli en talang agent för att agera, sjunga eller även professionella idrottsstjärnor är också en livskraftig väg för många som slutföra detta program.

   Underhållningsindustrin behöver människor som är passionerade men organiseras. Om du är intresserad av en avancerad examen inom detta område, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.