Keystone logo

9 Master Program i Studier i management Upphandlingsförvaltning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Upphandlingsförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Studier i management Upphandlingsförvaltning

  Människor som har erfarenhet av kontraktsförvaltningen kan dra nytta av att få en Master i upphandling Management. I detta program, eleverna få en bättre förståelse av den typ av kommersiella, internationella och statliga kontrakt. Informationen i klassen ger eleverna en grund för att förstå federala upphandlingspraxis.

  &nbsp

  Vad är en Master i upphandling Management? Management Upphandling är ett brett ämnesområde och elever utsätts för en mängd olika principer och tekniker. Klasser omfattar allt från den rättsliga ramen för kontrakt till de metoder för kostnads- och prisanalys. Studenterna förväntas få en behärskning av viktiga termer och begrepp som används inom området för inköpshantering.

  &nbsp

  Under de kommande åren, är karriärmöjligheter förväntas öka för administrativa chefer och kontraktsadministratörer.Människor som förvärvar en magisterexamen kan se fram emot förvärvsarbete. Om individer funderar på att säkra hög nivå chefsbefattningar, skulle de vara klokt att avsluta programmet, eftersom det kan öka karriärmöjligheter.

  &nbsp

  Ett typiskt program inköpshantering tar två år att slutföra. Det finns många skolor som erbjuder denna typ av examen, och kostnaderna kommer att variera från institution till institution. Innan du ansöker till program ska eleverna undersöka undervisning och avgifter. Detta kommer att hjälpa dem att avgöra vilka program är lämpligt för dem.

  &nbsp

  De flesta akademiker hitta jobb som administrativa tjänster chefer eller kontraktsadministratörer. Det är också vanligt att bli en del av ett företags ledningsgrupp. En masterprogrammet ger studenterna erfarenhet av fysisk distribution och hantering. Som ett resultat av många akademiker trygga anställningar inom områdena supply chain management och lagerhantering.Eftersom fokus för magisterexamen är så bred, kan eleverna tillämpa sina kunskaper på ett brett spektrum av yrken.

  &nbsp

  Många internationella skolor erbjuder programmet, och det finns också möjligheter för studenter att slutföra sin examen på nätet. Om du är intresserad av att söka till en skola, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.