Keystone logo

1 Master Program i Utbildning av privat personal 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hotell och turism
 • Hotell & Restaurang
 • Utbildning av privat personal
Studiefält
 • Hotell och turism (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Utbildning av privat personal

  Efter att ha fått en kandidatexamen fortsätter vissa kandidater att fortsätta sin inlärning genom magisterexamen. Med en magisterexamen blir studenter mer specialiserade än tidigare och får en mer ingående förståelse för sina utvalda ämnen. Som sådan leder många masterkurser till högre betalande arbetsutsikter.

  Vad är en Master i Private Staff Training? Många företag, särskilt inom hotellbranschen och servicebranschen, kräver företagsspecifik utbildning för varje anställd. Studenter som bedriver en mästare i privat personalutbildning lär sig att utföra sådan utbildning. Kurser kan omfatta service, företagsledning och även praktikplatser på plats. Vissa program kräver också att studenterna avslutar en avhandling för examen. Programmen kan variera mellan 14 månader och två år, beroende på hur många timmar en elev tar varje termin.

  Kandidater med en Master i Private Staff Training kan få utmärkta managementkunskaper som imponerar arbetsgivare. Vidare har dessa kandidater typiskt oklanderliga kommunikationsförmåga och en förmåga till informationsorganisation.

  Eftersom många olika universitet erbjuder dessa magisterexamina, finns det ingen platt kostnad för en master i privat personalutbildning. Studenterna betalar olika priser beroende på institutionen och studentens medborgarskap. Det är viktigt för potentiella studenter att kontrollera med sitt val av universitet för att bestämma potentiella kostnader.

  Stort företag kan anställa personer med en Master i Private Staff Training för att bli instruktörer, skapa och övervaka träningsprogram på heltid. Andra akademiker med en sådan grad föredrar att bli konsulter som mindre företag tar in för att ompröva sina träningsprogram på kort tid. Många akademiker med en master i privatpersonalutbildningsarbete i gästfrihet och serviceindustrier. Det finns emellertid också behov inom teknik, resor och andra sektorer.

  Studenter kan tjäna en Master i Private Staff Training från nästan var som helst. De kan välja mellan online-program, lokala universitet eller högskolor runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.