Keystone logo

123 Master Program i Utbildningsteknik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Utbildningsteknik
Studiefält
  • Pedagogik (123)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Utbildningsteknik

I dagens 's digitala världen, har tekniken blivit ett kraftfullt klassrum verktyg. Med en Master i Digital Technology, akademiker är beredda att utforma och genomföra innovativa modeller lärande i sina skolor eller arbetsplatser. Med online-program tillgängliga, även upptagen lärare och yrkesverksamma kan tjäna en mästare 's examen.

Vad är en Master i Digital Technology? En mästare 's examen i digital teknik förbereder lärare och specialister för att leda nätet och digitalt lärande i klassrum och företag runt om i världen. Med fokus på aktuella frågor, ledarskap och inlärningsteknik, gör att programmet studenter att skapa samarbets lärmiljöer.

En Master i Digital Technology hjälper eleverna att utveckla både klassrummet ledarskap och tekniska färdigheter som behövs för att lyckas i en ständigt växande digitala världen.Parat med en stark pedagogisk grund, dessa färdigheter att akademiker är placerade för att utnyttja pedagogiska teknik för att skapa och leda integrerade inlärningsmodeller.

Eftersom grader i utbildnings- och digital teknik erbjuds i hela världen, kan kostnaderna variera kraftigt från program till program. Kontakta skolan direkt för att utforska både kostnaderna och fördelarna med en Master i Digital Technology.

Med en Master i Digital Technology, akademiker är redo att lyckas i utbildning eller verksamhet karriär i sitt val. Från kollegiala nivån till den elementära klassrummet, lärare med en master 's examen i digital teknik är i hög efterfrågan. För affärsmän, förmågan att skapa innovativa utbildningsmoduler och utbildningsprogram ger dem en konkurrensfördel på tekniskt avancerade arbetsplatsen.Oavsett om du driva ett program på heltid eller anpassa en virtuell program runt ditt fullspäckade schema, kan de tekniska och ledaregenskaper du få med denna grad förbereder dig för de nya krav som digitalt lärande.

Slutföra en Master i Digital Technology kan ta så lite som ett år av heltidsstudier. För yrkesverksamma som vill slutföra en examen utan att lämna sin karriär, många program erbjuder deltid och online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.