Keystone logo

2 Master Program i Utomhusaktivitetsguide 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hotell och turism
  • Administratör för parker och grönområden
  • Utomhusaktivitetsguide
Studiefält
  • Hotell och turism (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Utomhusaktivitetsguide

En magisterexamen kräver vanligtvis var som helst ett till tre års studier efter att en student har tjänat en kandidatexamen. Program kan ha antingen en professionell eller en forskningsfokus. De finns i nästan alla ämnesområden.

Vad är en master i ledarskap? Denna högskoleexamen undervisar ledarskapsförmåga till utbildare och äventyrssökande. Eleverna kan lära sig att underlätta utomhusupplevelser och utveckla överlevnadsförmåga. De flesta program erbjuder kurser som tar elever utanför, där de arbetar med små grupper, forskar och deltar i diskussionerna. Studenter kan ta kurser i erfarenhetsutbildningsteori och filosofi, ledarskapsprinciper och praxis, gruppbearbetning och förenkling, vildmarkmedicin, miljöförvaltning och etik. Denna grad tenderar att locka utomhusentusiaster av alla slag.

Människor i dessa program kan utveckla många intressanta färdigheter. De blir ofta skickliga i vildmarkmedicin, vilket skulle förbereda dem att använda begränsade resurser för att hantera akutmedicinska situationer. Studenter kan också lära sig att leda och lyssna.

En master i utomhusledarskap är endast tillgänglig på särskilda universitet. Kurser kan variera kraftigt beroende på program. På grund av detta uppmanas studenterna att kontakta skolan efter eget val för information om kostnader.

Det finns spännande möjligheter för någon med en magisterexamen i utomhusledarskap. Eleverna lär sig vanligtvis värdefulla forskningsfärdigheter som gör det möjligt för dem att bidra till kunskapen kring utomhus äventyr. De får en unik kompetensuppsättning som förbereder dem för ett överraskande stort utbud av arbetsmöjligheter, trots nischprogrammets fokus. Kandidater kan hitta sig kvalificerade för intressanta positioner, till exempel överlevnadsinstruktör, äventyrsfotograf och författare, naturresurserschef, rekreationsprogrammerare, rekreationssuperintendent eller gymnasieskolan.

En mästare i utomhusledarskap är en särskild examen som endast erbjuds vid utvalda universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.