Keystone logo

2 Master Program i Utomhussport 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Sport och motionsstudier
 • Sportstudier
 • Utomhussport
Studiefält
 • Sport och motionsstudier (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Utomhussport

  En magisterexamen är ett program för studenter som har en kandidatexamen och vill få en djupare förståelse för ämnet av deras val. Dessa grader tillåter studenter att undersöka det valda ämnet och driva ledningsnivåer inom branschen.

  Vad är en mästare i utomhussporter? Studenter som älskar något annat än att vara utomhus och dela sin passion med andra kan noggrant njuta av att tjäna en mästare i utomhussporter. Eleverna kan ta kurser på bevarande, utomhusundervisning, specifika utomhussporter och mer. Sådana kursformer förbereder sig vanligtvis studenter att utforma och genomföra program för naturälskare. Det tar eleverna ungefär två år att slutföra en magisterexamen i utomhussporter.

  Genom att tjäna en mästare i utomhussporter kan eleverna behärska alla typer av utomhusaktiviteter som de kan njuta av i fritiden och i sin karriär. Dessutom kan eleverna lära sig att utbilda olika grupper av människor. Kandidater lämnar också vanligtvis med större förståelse för och uppskattning för den naturliga världen.

  En mästare i utomhussporter kan kosta olika belopp för varje elev. Människor som överväger att inleda ett sådant äventyr bör granska varje skolas kursnivåer och deras platser för att bestämma programmets kostnad.

  Detta examensprogram är perfekt för människor som vill tillbringa sin karriär utomhus. Kandidater som väljer en specialisering i utbildningen kan bli lägardirektörer för traditionella sommarläger. Nationella och statliga parker anställer ofta akademiker med en mästare i utomhussporter för att vara park rangers. Dessutom kan akademiker fortsätta leda äventyr för vuxna, till exempel vandringskurser och kajakresor. Oavsett karriärspår spenderar dessa yrkesmän ofta mycket av sina jobb under en öppen himmel.

  Oavsett om eleverna vill studera i sina samhällen eller ett helt annat land, är det troligt att de är master i utomhussporter för dem. Dessutom väljer vissa studenter ett online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.