Keystone logo

52 Master Program i Utveckling av mänskliga resurser 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i administration
 • Personaladministration (HR)
 • Utveckling av mänskliga resurser
Studiefält
 • Studier i administration (52)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Utveckling av mänskliga resurser

  Individer som har avslutat grundutbildningen och funderar på att komma in i personalområdet eller vill avancera i sin nuvarande personalläge hitta masterprogrammet för att vara till hjälp i deras strävanden. Sysslar en påbyggnadsexamen kan hjälpa placera individer i hög efterfrågan.

  &nbsp

  Om du tycker om att arbeta med människor, sedan en Master i Human Resource Development kan vara perfekt för dig. Vad är en Master i Human Resource Development? Denna grad drar från centrala teorier för förvaltning och beteendevetenskap. Programmet utvecklar vidare gemensamma personal huvudmän, inklusive mänskliga relationer praxis och organisationsutveckling träning. Efter avslutad kurs en professionell kommer att få en full förståelse för vikten av den mänskliga faktorn i bränslepåfyllning ett företags framgång.

  &nbsp

  Säkra en magisterexamen i mänskliga resurser har flera fördelar.Mänskliga resurser är en stabil bransch med stark outlook, så individer kan förvänta sig en viss nivå av anställningstrygghet inom området. Akademiker som är närvarande inom området kan tillämpa sin utbildning för sitt nuvarande arbete samt utnyttja sina avancerade kunskaper för att gå vidare till högre positioner.

  &nbsp

  Det finns ingen fast pris för en Master i Human Resource Development. Kostnaden kan variera beroende några viktiga faktorer. Där skolan är belägen, den gemensamma kostnaderna för medverkan, och om du studerar på nätet eller personligen alla väger i att bestämma kostnaden för programmet.

  &nbsp

  En av de stora förmåner av en Master i Human Resource Development är att den spänner över alla branscher; specialister inom personaladministration är nödvändiga komponenter i alla företag, så jobbet prognosen är oändlig. Akademiker kan söka jobb i praktiskt taget alla branscher och välja mellan offentliga eller privata företag.Med de ledande aspekter av examen, kan individer också bedriva chefsroller och räknar med att starta i minst ett mellanchefsställning.

  &nbsp

  Med anställningstrygghet och mångsidighet som en Master i Human Resource Development kan ge, är det definitivt ett hållbart alternativ värt att undersöka. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.