Keystone logo

7 Master Program i Världshistoria 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Historia
 • Världshistoria
Studiefält
 • Humaniorastudier (7)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Världshistoria

  För att bedriva en magisterexamen måste man redan ha en grundutbildning. Ett masterprogram är ett sätt för studenter att vidareutveckla sin kunskap om ett valt studieområde och att utöka sina karriärmöjligheter.

  Vad är en mästare i världshistoria? En mästare i detta ämnesområde tar vanligtvis två år att slutföra och består av en utbildning i postkolonial historia, politik, global socialhistoria och / eller kulturhistoria. En individ som bedriver en examen på detta område kan få en djupare förståelse för religion, människor, idéer och föremål, samt utforska hur var och en av dessa begrepp interagerar med varandra. Kurser kan lägga stor vikt vid makten, religionen, känslor och sociala relationer i varje kultur.

  En doktorand med en examen i världshistoria kan utveckla många värdefulla färdigheter och drag, inklusive förmågan att fatta välgrundade slutsatser baserade på en djup förståelse för ett forskat ämne. Studenter inom detta område tenderar att vara mer kritiska till information som ges till dem, men mer medkännande och förståelse för andra. Var och en av dessa egenskaper kan tjäna människor väl i alla aspekter av sitt liv.

  Kostnaden för en magisterexamen varierar kraftigt och hänger samman med ett antal faktorer. Var studenterna bor, oavsett om de tar sina kurser online eller i klassrummet och hur länge varaktigheten av ett program kan påverka slutkursen.

  Kandidater från detta område tenderar att finna att de har det bra genom att starta egen forskning som doktorand. Men de som inte vill fortsätta att gå i skolan kan också hitta framgång på forskningsinstitut som forskare, akademiska institutioner som lärare och professorer, museer som arvsexperter och myndigheter som diplomater. Personer kan också kvalificera sig för karriär inom journalistik, skrivning och marknadsföring.

  Många universitet har ett magisterprogram i global historia, med ett antal online kurser för enkelhet och bekvämlighet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.