Keystone logo

4 Master Program i Världslitteratur 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
  • Världslitteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Master Program i Världslitteratur

En magisterexamen är en kvalitet tvåårigt program som ger dig den utbildning du behöver för att gå vidare med din karriär. Detta hjälper dig att ta din kandidatexamen till nästa nivå och bör öppna upp dörrar för andra arbetstillfällen.

Du kan fråga, vad är en Master i världslitteraturen? Inom två år, bör detta program omfatta allt som har med världslitteraturen i en fördjupad sätt. Det ger dig en högre utbildningsnivå och nya karriärmöjligheter samt. Du kan fokusera på kurser som mästerverk av europeisk litteratur, mästerverk av litterär kritik, kulturstudier, Mellanöstern litteratur och kultur, asiatisk litteratur, kvinnor i världslitteraturen, och avancerad disciplin studie.

I detta program kommer du att lära dig allt om litteratur och kulturer i det förflutna, utöka dina kunskaper när det gäller världshistorien.Du kommer förmodligen att behöva lära sig ett annat språk också, som betonar tron ​​att språket och litteraturen är sammanflätade. Du lär dig att uppskatta andra människors kultur i världen i dag.

Magisterexamen är inte lika dyrt som att tjäna en kandidatexamen, främst på grund av program är kortare i längd. Kostnaden för de två åren beror på vilken skola du går och i vilket land.

Även om många kanske tror alternativen för världslitteraturen karriär är begränsade, är detta inte nödvändigtvis fallet. Det finns faktiskt många saker du kan göra med denna grad. Du kan välja mellan fotografi, konstnär, litterär agent, Internet specialist, konsult, advokat, analytiker, reklam kontoansvarig, gemenskaporganisatör, teater skådespelare eller chef, förläggare, redaktör, journalist, manusförfattare, psykolog, radioproducenten, tv-reporter, personalspecialist, bibliotekarie, professor, medicinsk skola, eller handläggare.Forskning var och en och ta reda på vilka jobb skulle passa dig bäst.

Om du har möjlighet, bör du dra nytta av att få din magisterexamen. Du kan ta kurser på nätet om du behöver, eller så kan du välja alternativet i sin klass. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.