Keystone logo

36 Master Program i Växtvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Biovetenskap
 • Hortikultur
 • Växtvetenskap
Studiefält
 • Biovetenskap (36)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Växtvetenskap

  För studenter som vill expandera sin utbildning efter att tjäna sin grundexamen är en magisterexamen nästa logiska steg. En Master i Plant Sciences fokuserar på grödor och växtproduktion, samt jordbrukssystem.

  Du kanske undrar, vad är en Master i Plant Sciences? Detta program lär eleverna om produktion och utveckling av hållbara system för produktion av förnybara resurser, läkemedel och livsmedel gröda. Studenterna kommer att lära principerna för växtförädling, växtpatologi, och agroekologi, och hur man kan integrera dessa för att ge friska exemplar för livsmedel och icke-livsmedelsapplikationer. Eleverna kan välja att specialisera sig inom områden som växtvetenskap, växthusodling, naturresursförvaltning, växtförädling och genetiska resurser, och växt entomologi och patologi.

  Eftersom de är utbildad vid ett universitet, en av de största fördelarna för att tjäna en Master i Plant Sciences är att anställningsbarhet är hög, och många studenter jobberbjudanden redan innan de tar ut examen. Forskningen och analytiska färdigheter lärt är bra på många områden, och eleverna lära sig att ta bättre hand om miljön.

  För studenter som är intresserade av att tjäna sin magisterexamen, det finns program tillgängliga både nationellt och internationellt. Varaktighet och särskilda program varierar från skola till skola, så kostnaderna varierar ganska lite. Fråga din skola val vad det skulle kosta att slutföra programmet.

  De som utexamineras med en Master i Plant Sciences har många karriärmöjligheter. De som vill gå in forskningen är ofta anställda vid forskningsinstitut, universitet och jordbruksnäringen eller växtförädlingsföretag.Andra karriärer kan vara i politiken, förvaltning, rådgivning och kommunikation i statliga och jordbruksnäringen organisationer.

  Eftersom allas scheman är så olika, är många skolor som tillåter mer flexibla scheman genom att erbjuda online klasser. Vissa program kan ha specifika kurser på nätet, medan andra kan erbjuda hela masterprogrammet som en online alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.