Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Masterexamina i Varuexponering 2023/2024

4 Master Program i Varuexponering 2023/2024

Översikt

Efter att ha avslutat en kandidatexamen, många studenter har en önskan att få ytterligare utbildning för att öka sin kunskap. En magisterexamen kan ge studenterna kompetens inom ett visst ämne. Vissa masterprogram bedrivs på ett klassrumsmiljö, och andra är forskningsbaserade.

Vad är en Master i Merchandising? Detta program hjälper eleverna lära sig att forska i olika aspekter av modebranschen så att de kan bli mer effektiva på att sälja produkter. Under sin tid i skolan, kommer eleverna få värdefull kunskap om modebranschen. Vanliga klasser inkluderar inköpstekniker, textilier, drift, logistik, branding, varumärken, Retail Management, kundvård och mycket mer. Eleverna lär sig också om livscykeln för en produkt så att de kan bli mer effektiva i sina framtida karriärer. Den genomsnittliga Programmet är ett år, och vissa program har stipendiemöjligheter.

Det finns flera unika fördelar för att ta emot en Master of Merchandising. Denna avancerade examen kommer att ge dig flera karriärmöjligheter. Dessutom är det kurser engagerande och hands-on. De flesta elever förstå begreppen och gå vidare för att tillämpa dem i verkliga livet.

Kostnaden för att ta emot en magisterexamen varierar beroende på universitetet. Det finns olika skolor runt om i världen som erbjuder program inom försäljning och mode. Varje skola tar ut en annan avgift för undervisning.

Studenter som examen med en Master i Merchandising flyttar oftast på att arbeta i en mängd olika roller i modebranschen. Det är vanligt för dem att arbeta som merchandising chefer, licenschefer, produktchefer, verksamhet och logistikchefer, distributionschefer, kundrelationer chefer, köpare, detaljhandel chefer, handlare och butikskommunikatörer.Det finns möjligheter till sysselsättning med att köpa kontor, kontraktsföretag, mode branding företag och större återförsäljare.

Du kan hitta en magisterprogram på nätet som hjälper dig att få de kunskaper och färdigheter du behöver för att uppleva framgång i modebranschen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Varuexponering
Studiefält
 • Mode (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat