Keystone logo

29 Master Program i Vattenbruk och fiske 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Biovetenskap
  • Jordbruksvetenskap
  • Vattenbruk och fiske
Studiefält
  • Biovetenskap (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Vattenbruk och fiske

En magisterexamen i vattenbruk och fiske är för studenter som vill spela en professionell roll i den globala expansionen av vattenbruket. Det finns karriärmöjligheter i hela världen i akvatisk odling, resursförvaltning, forskning, konfliktlösning och mer.

&nbsp

En student kan undra, vad är en Master i vattenbruk och fiske? Denna avancerade grad förbereder en individ att bygga en karriär inom det håller på att bli en viktig aspekt i många internationella ekonomier. Det är en utbildning avsedd att berika studentens förståelse av balansen mellan livsmedelsproduktion och akvatiska realiteter. Över stora delar av Asien och i andra delar av världen, kan vattenbruket vara avgörande för att flytta populationer ifrån ett beroende av överfiskade resurser. Eleverna lär sig att bedöma känsliga vilda resurser för att skydda dem från överfiske, industriavfall och föroreningar.Studier inkluderar kost och foderteknik, vattenkvalitet, kustförvaltning, våtmarker ekosystem, fröproduktion och turism.

&nbsp

Bland fördelarna med en magisterexamen i vattenbruk och fiske är den typ av spetskompetens av teknik och metoder för produktion och resurs matbevarande som förändrar hållbara växande dynamiken i hela världen. En examen kan starta en elev på en karriär som sträcker sig över internationella gränser och kan förbättra livsmiljöer och livsmedelsresurser för institutioner över hela världen.

&nbsp

Avgifter och undervisning för en avancerad examen kan variera från program till program. Kontakta antagningsenheten på skolan som du väljer för information om avgift och studiescheman.

&nbsp

Karriärer inom vattenbruk och fiske allt från forskning och utveckling av odlade arter till samråd om tillväxt och hållbarhet för privata och icke-statliga organ.Yrken inkluderar jordbruk, kläckeri tekniker, biologisk vetenskap tekniker, skaldjur culturist, vattenlevande djurs hälsa samordnare eller fisk forskarassistent. En magisterexamen ger fördjupad bakgrund och förståelse för att vara effektiv i befattningar inom ministerier, forskningsinstitutioner och internationella turismverksamhet.

&nbsp

Börja din resa mot en givande karriär i en expanderande område idag genom att starta ett masterprogram inom vattenbruk och fiske. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.