Keystone logo

17 Master Program i Vinbranschen 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Vinbranschen
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Vinbranschen

En magisterexamen är en akademisk examen ges av högskolor och universitet efter avslutad studier som visar behärskning av en professionell övningsområde eller särskilt ämnesområde. Denna grad kräver kompetens på högre nivå i analys, kritisk utvärdering, professionell ansökan, och kritiskt tänkande. Graden typiskt beviljas inom humaniora, samhällsvetenskap, konst, omvårdnad, teologi, filosofi eller museistudier.

Vad är en Master i Wine Business? En Master i Wine Business utforskar de kunskaper, färdigheter och strategier som behövs för att uppnå resultat i den globala vinindustrin. Studenter läser vinmarknaden utveckling för den inhemska och globala handeln, och bli väl insatt och utbildad i produktion och försäljning vin. Målet med denna grad är att utbilda studenter för att bli duktiga vin affärsmän.De kurser kan innehålla ämnen som är relaterade till den internationella vin ekonomin, vinindustrin, logistik och inköp, förhandlingar, oenologi, och vinprovning.

Akademiker med en Master i Wine Business vinst inblick i affärsområdena såsom varumärkesstrategi, fusioner och förvärv, konsumentbeteende, media, PR, utveckling utländska marknaden, och ledning. Eftersom vinindustrin har en global räckvidd, akademiker har en stark medvetenhet om internationella relationer och affärer. De utvecklar också god kommunikationsförmåga som tillåter dem att dela och lära sitt vin kunskap till andra.

Kostnaden för en magisterexamen varierar beroende på läroanstalten, studielandet, och den tid och enheter som krävs för programmet. Om du vill veta mer, kontakta antagningsenheten och fråga om utbildningsprogrammet och dess kostnader.

Karriärmöjligheter i vinbranschen är starka och löner är bra.Några möjliga yrken med anknytning till denna grad inkluderar regionala exportchef, produktchef, marknadschef, kommunikationschef, vin regissör och handelschef.

Dra nytta av de utbildningsmöjligheter som erbjuds på nätet, oavsett var du bor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.