Keystone logo

14 Master Program i Vinkunskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Livsmedelsvetenskap
 • Dryckesstudier
 • Vinkunskap
Studiefält
 • Livsmedelsvetenskap (14)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Vinkunskap

  En magisterexamen signalerar slutförandet av ett examensprogram i ett visst fält. Dessa program kan i genomsnitt sträcka sig från två till fyra år och är tillgängliga vid universitet i många olika länder.

  Vad är en mästare i ätvetenskap? Detta program fokuserar på vetenskapens vetenskap och studenter utvecklar avancerad kunskap om specifika aspekter av att odla druvor och göra vin. Några ämnen studerar studerar omfatta vinstocksfysiologi, vinodling, vin sensorisk vetenskap och vinproduktion. Kandidater från denna läroplan har en större förmåga att identifiera och lösa problem vid framställning av vin och själva vinindustrin. Många av programmen innefattar oberoende analys och forskning inom ett specifikt område av studentens val.

  Studenter som studerar området för ätvetenskap bygger starka analytiska färdigheter, som är viktiga inte bara i sin karriär utan också inom andra områden av deras liv. Studenterna får också möjlighet att lösa en mängd problem och utveckla tekniska färdigheter som är nödvändiga för att arbeta i branschen.

  Mängden pengar som krävs för att tjäna denna grad varierar från ett land till en annan. Faktorer som bosatt status, längd på läroplanen och skolans plats kan dramatiskt påverka den totala undervisningen.

  Det finns ett brett utbud av möjligheter karriärvis för dem som examinerar med en magisterexamen. De kan välja att arbeta på den tekniska sidan av industrin och producera olika typer av vin. De kan också bestämma sig för att använda ledarförmåga för att hantera en vingård eller vingård, eller använda sin kunskap för att vara en vinkonsult eller marknadsförare. Några typiska jobbtitel kan innefatta vinpromotör, grönsaksförbindelsepersonal, vinmakare, vingårdschef eller vingårdstekniker.

  En examen i veteologi kan erhållas från en skola nära dig eller till och med online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.