12 Vinkunskap Master's degrees found
- Master
- Masterexamen (MSc)
- Livsmedelsvetenskap
- Dryckesstudier
- Vinkunskap
- Europa7
- Nordamerika3
- Asien1
12 Vinkunskap Master's degrees found
Utvalda
University of Padova
Magisterexamen i italiensk mat och vin
- Padua, Italien
Masterexamen (MSc)
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Magisterexamen utforskar förståelse, förvaltning, marknadsföring och skydd av högvärdiga livsmedelsprodukter. Det italienska livsmedelsproduktionssystemet fungerar som en modell för att identifiera de specifika element som beskriver det unika värdet av livsmedel, som är oupplösligt kopplade till plats (terroir) genom historiska, sociala och kulturella band.\nDenna bakgrund kombineras med den senaste utvecklingen inom teknik, nutrition, livsmedelssäkerhet, kost och hälsa samt sensorisk vetenskap, kärnelementen i en växande internationell efterfrågan på terroirrelaterade högvärdiga livsmedel.
Utvalda
École Conte
MS Management Gastronomi och Oenologi
- Puteaux, Frankrike
Masterexamen (MSc)
Heltid
2 år
På Campus
Franska
Management Gastronomy and Oenology designades för studenter som brinner för gastronomi och enologi som vill utveckla sin expertis inom dessa områden samtidigt som de skaffar sig lednings- och företagsledningsförmåga.
Utvalda
Universitat Politècnica de València (UPV)
Máster Universitario en Enología
- Valencia, Spanien
Master
Heltid
1 år
På Campus
Spanska
Máster Universitario en Enología vid Polytechnic University of Valencia syftar till att utbilda yrkesverksamma inom vinproduktion och bearbetning, tekniker och chefer för företag inom sektorn, och framtida forskare och specialister inom vinteknik och innovation.
Wine Scholar Guild
Champagneprogram
- Washington, Amerikas förenta stater
Master
Distansutbildning
Engelsk
ETT OMFATTANDE STUDIE- OCH CERTIFIERINGSPROGRAM PÅ CHAMPAGNES VINER Detta är en fördjupad studie som genomförs på masternivå och är avsedd för alla engagerade vinstudenter oavsett om de är vinproffs eller seriösa vininteresserade. Ett drömteam av Champagne-experter från hela världen ger en unik och dynamisk inlärningsupplevelse på Champagne-vinerna via webbaserad undervisningsteknik. Champagne fångar hjärtan, sinnen och smakarna av vinälskare runt om i världen som inget annat vin. Det är ett av de starkaste territoriella vinmärkena i världen, och ingen vinspecialist kan överväga sin utbildning komplett utan att ha djupgående kunskap om denna fascinerande region.
Wine Scholar Guild
Alsace masternivåprogram
- Washington, Amerikas förenta stater
Master
På Campus
Engelsk
STUDIER UNDER SANT ALSACE-VINEXPERTER OCH MASTERFUL INSTRUCTORS ... Thierry Meyer Gå in i Alsace med insikten från Alsacexpert och bosatt, Thierry Meyer, ledande instruktör. Lär dig av en prestigefull panel av gästinstruktörer inklusive: Olivier Humbrecht, vinmästare, ägare och chef för Domaine Zind-Humbrecht Etienne Hugel (DEC), tidigare ägare och chef för Hugel & Fils Thierry Fritsch, utbildningschef för Alsace Wine Council ( CIVA) David Schildknecht, tidigare kritiker vid Wine Advocate för vinerna från Alsace, Bourgogne, Loire Valley, Languedoc-Roussillon, Champagne, Tyskland, Österrike, Östeuropa, Amerikas östra och mellanvästra vingårdar, Nya Zeeland och Sydafrika. Sue Style, bosatt i Alsace, mat- och vinblogger och instruktör Andrew Jefford, vinförfattare, författare till "The New France"
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
II-nivå masterkurs i italiensk mat och vinologi
- Turin, Italien
Master
Heltid
6 månader
På Campus
Engelsk, Italienska
II-nivå masterkurs i italiensk mat och vinologi, som varar 180 dagar, anges i två delar: den första, med en 55-dagars längd, av teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF huvudkontor, kompletterad med pedagogiska fältresor; den andra består i en 120-dagars praktikplats (valfritt, ingår inte i prenumerationskostnaden) på restauranger som skolan har valt.
Burgundy School of Business
MSc Wine Management
Masterexamen (MSc)
Heltid
På Campus
Engelsk
Studera i hjärtat av vår exklusiva School of Wine & Spirits Business, den första byggnaden tillägnad undervisning, forskning och provsmakningar i världen. Denna magisterexamen är ett flaggskeppsprogram som skapades av BSB 2012 och sedan dess har en enorm mängd arbete lagts in för att ge bästa möjliga innehåll, lärande och undervisning. Vårt helhetsprogram gör det möjligt för studenter att skaffa sig lednings- och ekonomiska färdigheter i alkoholindustrin tillsammans med djupgående teoretisk och praktisk kunskap om en internationell affärsmiljö.
Italian University Line – IUL
Mat- och vinjournalistik
- Florence, Italien
Master
På Campus
Italienska
Befälhavaren syftar till att tillhandahålla teknisk-vetenskapliga färdigheter relaterade till de organoleptiska egenskaperna hos produkter, färdigheter som fokuserar på tekniker och tekniker för transformation av vin och livsmedelsprodukter. För att genomföra kursen förutses teoretiska och praktiska fördjupade studier med praktikplatser om aspekterna av catering och gästfrihet. Slutligen ges ett dedikerat och specifikt utrymme för förvärv av textfärdigheter och förmågor, som syftar till att säkerställa full förtrogenhet i att tolka och producera texter i olika stilar och riktade till olika målgrupper.
Universite de Haute Alsace
Master i vin- och vinvetenskap, vinodling och miljö
- Colmar, Frankrike
Masterexamen (MSc)
Heltid
2 år
På Campus
Franska
Master SVV VE-kursen utbildar nästa generation av kompetenta chefer inom vinrådgivning, vinlagstiftning och forskning för att optimera hållbar vinodling. Denna utbildning svarar på de nuvarande utmaningarna inom vinindustrin, som strävar efter att optimera odlingsmetoder som är mer respekt för miljön.
Wine Scholar Guild
Bordeaux Master-program
- Washington, Amerikas förenta stater
Master
Distansutbildning
Engelsk
ETT OMFATTANDE ONLINE STUDIE- OCH CERTIFIKATPROGRAM PÅ BORDEAUXS VIN! Bordeaux-masternivåprogrammet är en officiell studiekurs avsedd för vinhandel och seriösa vinstudenter. Den har skapats av Wine Scholar Guild och ledande instruktör Jane Anson, Bordeaux-korrespondent och spaltist för tidningen Decanter och författare till "Bordeaux Legends, The 1855 First Growth Wines". Ett drömteam av Bordeaux-experter från hela världen tillhandahåller en unik och dynamisk inlärningsupplevelse via webbaserad undervisningsteknik i kombination med en valfri nedsänkningstur till själva regionen. Tjäna Bordeaux-masternivåcertifikatet genom 9 veckors självstudier fullt ut med 15 inspelade webinarier, en omfattande studiehandbok, en interaktiv förberedande e-inlärningsmodul och frågesporter för självutvärdering.
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Magisterexamen i ätologi och vinodling
- Vila Real, Portugal
Master
Heltid
2 år
På Campus
Portugisiska
Huvudmålen för magisterexamen i ätvetenskap och vinkultur är: Avancerad utbildning, komplettering och innovation av grundcykeln; Utveckling av vetenskaplig, teknisk och professionell kompetens Förbättring av interventionskapaciteten inom vinsektorn. Förmåga att planera, innovera och utvärdera nya tekniker och processer eller förbättra de använda rutinerna. Mekanismer för kritisk analys baserad på vinkulturell sammanhang; Progression i bildandet och uppdatering av kunskaper och färdigheter.
Georgian Technical University
Master i vinodling och enologi
- Tbilisi, Georgien
Master
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Efter examen av detta program, med förvärvad kunskap och utbildad kvalifikation, kommer personen att kunna arbeta i privata, statliga och icke-statliga organisationer som vinföretag, druvodlingsföretag, mousserande vin och destillerat dryckesföretag, laboratorier, provsmakningsprovisioner, föreningar Arbetar inom vinodling och enologi, Jordbruksdepartementet och dess anknutna organ.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära platser
Visa mindre
Master Program i Livsmedelsvetenskap Dryckesstudier Vinkunskap
En magisterexamen signalerar slutförandet av ett examensprogram i ett visst fält. Dessa program kan i genomsnitt sträcka sig från två till fyra år och är tillgängliga vid universitet i många olika länder.
Vad är en mästare i ätvetenskap? Detta program fokuserar på vetenskapens vetenskap och studenter utvecklar avancerad kunskap om specifika aspekter av att odla druvor och göra vin. Några ämnen studerar studerar omfatta vinstocksfysiologi, vinodling, vin sensorisk vetenskap och vinproduktion. Kandidater från denna läroplan har en större förmåga att identifiera och lösa problem vid framställning av vin och själva vinindustrin. Många av programmen innefattar oberoende analys och forskning inom ett specifikt område av studentens val.
Studenter som studerar området för ätvetenskap bygger starka analytiska färdigheter, som är viktiga inte bara i sin karriär utan också inom andra områden av deras liv. Studenterna får också möjlighet att lösa en mängd problem och utveckla tekniska färdigheter som är nödvändiga för att arbeta i branschen.
Mängden pengar som krävs för att tjäna denna grad varierar från ett land till en annan. Faktorer som bosatt status, längd på läroplanen och skolans plats kan dramatiskt påverka den totala undervisningen.
Det finns ett brett utbud av möjligheter karriärvis för dem som examinerar med en magisterexamen. De kan välja att arbeta på den tekniska sidan av industrin och producera olika typer av vin. De kan också bestämma sig för att använda ledarförmåga för att hantera en vingård eller vingård, eller använda sin kunskap för att vara en vinkonsult eller marknadsförare. Några typiska jobbtitel kan innefatta vinpromotör, grönsaksförbindelsepersonal, vinmakare, vingårdschef eller vingårdstekniker.
En examen i veteologi kan erhållas från en skola nära dig eller till och med online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.