Keystone logo

13 Master Program i Vuxenutbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Vuxenutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Vuxenutbildning

  Studenter som önskar utöva sina studier efter att ha fått en kandidatexamen kan anmäla sig till ett magisterprogram. Ett masterprogram syftar till att ge högkvalitativ instruktion från experter och forskare till studenten, vilket resulterar i behärskning av ett studieområde.

  Vad är en mästare i vuxenutbildning? Detta program täcker vanligtvis det stora utbildningsområdet för vuxna på alla nivåer. Klassarbete, seminarier, föreläsningar, forskning och fältarbete kan användas för att öka studentens kunskaper om lärandeinstitutioner och de olika förmågorna hos vuxna studenter. Specialiseringar inom denna magisterexamen kan innefatta läskunnighet, samhällsutveckling och industriell utbildning och utveckling. Bedömning av läromiljöer och institutioner med målet att förbättra dem är ofta en del av detta program.

  Bland de mest värdefulla fördelarna med detta program är utvecklingen av kritiska tänkande färdigheter inom alla delar av livet. I yrkesmässiga riket får akademiker ofta interpersonella färdigheter, och de kan utveckla kunskapen för att skapa operativa läroplaner, vilka båda ger möjligheter till fler arbetstillfällen och högre löner.

  Kostnaden för detta program beror på en rad olika faktorer: var programmet ligger, om det är en online- eller en murbruk och hur mycket ekonomiskt stöd som är tillgängligt. Eleverna ska jämföra och kontrastera fördelarna och nackdelarna med alla alternativ.

  Kandidater från en mästare i vuxenutbildning är ofta efterfrågade över utbildningsbanans spektrum. Positioner i utbildning som lärare, administratörer och chefer behövs vanligtvis i nästan alla länder i världen. Det finns också möjlighet att arbeta som lärare eller lärare för företag, där förmågan att ge kritisk information till anställda är viktig. Fältet för handledning av vuxna inom alla områden av lärande är också ett rikt område för akademiker.

  En mästare i vuxenutbildning är ett populärt fält och kan erbjudas genom många universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.