Keystone logo

41 Master Program i Yrkessäkerhet och hälsa 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Säkerhetsteknik
 • Yrkessäkerhet och hälsa
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (41)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Yrkessäkerhet och hälsa

  En magisterexamen är ett stort steg i utbildningsresan. Det indikerar att du är en seriös student och dedikerad till att uppnå dina karriärmål. Oavsett ditt kompetensområde kan du gå vidare med avancerad nivå.

  Vad är en mästare i arbetarskydd och hälsa? En grad i arbetssäkerhet och hälsa kan förbereda dig för att arbeta för att säkerställa en säker arbetsmiljö för många människor. Några av de ämnen som vanligtvis ingår i detta ämnesområde är byggsäkerhet, farlig materialhantering och olycksutredning. Studenter som uppnår denna examen bör också ha den nödvändiga bakgrunden för att eventuellt bli certifierad säkerhetspersonal.

  Att bedriva denna typ av examen kan acclimimate en student till svårigheter att arbeta i en verklig miljö. Eleverna uppnår ofta kompetensen att leda, hantera tid på ett effektivt sätt och fatta beslut om arbetsplatsens säkerhetsstandarder. Dessa färdigheter kan i hög grad förbättra din marknadsförbarhet när du söker arbete.

  Beroende på vilken institution du väljer att delta, kan kostnaden för programmet variera. Det finns många alternativ tillgängliga för skolor som erbjuder denna examen. Slutförandet av programmet kan ta en till tre år.

  En mästare i arbetarskydd och hälsa förbereder en individ för arbete på en rad intressanta områden. Man kan bli en lagerchef, ansvarig för att övervaka arbetsvillkoren för många arbetare. Ett annat möjligt jobb är en hälso- och säkerhetschef på en utväg, där man måste vara ansvarig, inte bara för anställda utan också för gästerna. Sjukhus behöver också hälso- och säkerhetsexperter. Hälso- och sjukvården har många potentiella problem som behöver åtgärdas, eftersom det innebär att anställda arbetar nära människor som redan är sjuka eller skadade.

  Det finns skolor som erbjuder en mästare i arbetarskydd och hälsa över hela världen. Plus, det finns också online-alternativ. Vissa skolor erbjuder en blandning av online och klassrumsinlärning. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.