Keystone logo

16 Master Program i Zoologi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Biovetenskap
 • Zoologi
Studiefält
 • Biovetenskap (16)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Zoologi

  En magisterexamen är en avancerad examen som bedrivs efter examen från ett grundutbildningen. Det är ett sätt att differentiera elever från sina kamrater som kan ha liknande kvalifikationer men bara har en grundutbildning. En Master i Zoologi / Animal Sciences fokuserar på allt som rör djur och förbereder studenterna för en mängd olika karriärmöjligheter.

  Vad är en Master i Zoologi / Djurvetenskap? Denna examen är ett bra val för dem som bryr sig om hälsa och funktion av alla typer av djur. Typiska program inkluderar kurser i profilområden som djur för sällskap och idrott, husdjur, djurens beteende, bostäder och välfärd, djurhållning och näring, djurhälsa och medicin, samt djurgenetik och avel. Majoriteten av programmen kommer att arbeta med hundar, katter, hästar, nötkött och mjölkboskap, får, grisar, renar, fågel, och getter, även om vissa kurser kan fokusera på andra arter.

  Tjänar en Master i Zoologi / Animal Sciences är fördelaktig i ett antal olika sätt. Det ger akademiker en konkurrensfördel och förbättrar deras intjäningspotential. Det ger dem också med både professionella och personliga färdigheter som kan användas genom hela livet, såsom att analysera och lösa problem samt att tillgodose behoven hos både djur och samhället.

  Det finns många internationella universitet som erbjuder möjlighet att tjäna en Master i Zoologi / Animal Sciences. Eftersom varje program varierar i längd och specifika kurser, kostnaderna varierar också. När du begränsa din sökning, ring skolan direkt för att ta reda på vad kostnaderna är inblandade.

  Det finns många yrken som finns för dem med en Master i Zoologi / Animal Sciences. Akademiker är förberedda för en karriär inom forskning inom många områden. De kan också arbeta i utvärdering, rådgivning, produktutveckling, undervisning, och journalistik.

  Om tjäna en examen på nätet är att föredra, kolla med din skola för att se vad som erbjuds. Många program erbjuder fjärr lärande för några eller alla av kurserna. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.