Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 157 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Affärsanalys 2024

157 Masterexamen (MSc) Program i Affärsanalys 2024

Översikt

Om du tycker om att arbeta med matematik som mycket som du njuta av ämnen i affärer, kan en Master of Science (MSc) i Business Analytics vara en idealisk utbildningsprogrammet för dig att överväga att fullfölja. Efter examen kan du kanske att avancera i din befintliga karriär eller ange en ny industri med mindre svårigheter.

Vad är civilingenjör i Business Analytics? Sammanfattningsvis får du lära dig hur man korrekt analysera information för att fatta bättre affärsbeslut. Konkret kommer du lära dig att identifiera och utnyttja ekonomiska förhållanden via dataanalys. Denna grad omfattar ett stort antal olika affärsrelaterade kurser, ofta med redovisning, kvantitativa metoder, tillämpad marknadsundersökningar, affärsprocesser och ekonomiska prognoser. Särskilda klasser varierar från universitetet.

Kostnaden för en MSc i Business Analytics varierar kraftigt från skola till skola.En av de mer betydelsefulla variabler är tid programmet; vissa kan ta flera år att genomföra, medan andra är mer intensivt koncentrerad, så att du till slut tidigare. Du kanske vill jämföra flera universitet för att hitta den som passar bäst för dig och ditt schema.

Många företag värdesätter en anställd som har en MSc i Business Analytics. Det finns flera olika karriärvägar som kan vara tillgängliga för dig efter examen; du kanske kan flytta fram din position med din nuvarande arbetsgivare, eller byta karriär helt och hållet. Typiska jobb för akademiker inkluderar bankriskanalytiker, revisorer, kvalitetskontroll chefer, processförbättring chefer och internationella bankirer.

&nbsp

Det finns både nationella och internationella alternativ för denna examen; Du kan anmäla dig till ett personligt program, men många MSc i Business Analytics studenter väljer en online grad.Online grader är ofta mycket mer flexibel, så att du kan fortsätta arbeta heltid eller hantera dina andra skyldigheter. Om du bor i ett avlägset område, kan Internet-baserade kurser vara en idealisk lösning för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Affärsanalys
Studiefält
  • Företagsekonomi (157)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat