Keystone logo

3 Masterexamen (MSc) Program i Miljö- och energivetenskap Ekologi Agroekologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Miljö- och energivetenskap
  • Ekologi
  • Agroekologi
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Masterexamen (MSc) Program i Miljö- och energivetenskap Ekologi Agroekologi

En magisterexamen är ett examensprogram för forskarutbildning normalt inom vetenskap, medicin, teknik och andra relaterade tekniska ämnen. En avhandling krävs ofta som demonstrerar behärskning av huvudelementen i programmet.

Vad är en MSc i jordbrukskultur? Detta examensprogram innehåller vanligtvis ämnen som hållbarhet inom jordbruksmetoder, agroekonomi, agroecosystem management och framtiden för ekologiska odlingsmetoder. Studenter studerar och utvärderar ofta komplexa jordbrukssystem genom en kombination av kurs och fältarbete. Marknadsföring av produkter och analys av distributionskedjor kan vara en viktig del av programmet. Graden tar vanligtvis två år att tjäna och kan omfatta fältarbete, föreläsningar och forskningsprojekt.

De som kompletterar programmet kommer att kunna förnuftiga komplicerade uppgifter i både professionella och personliga situationer. De kommer att kunna kommunicera effektivt med jordbrukare, liksom överbrygga klyftan mellan teori och övning i jordbrukssystem, båda färdigheter som kan öka professionella möjligheter.

Flera faktorer bestämmer kostnaden för att delta i ett mastersprogram inom detta område, inklusive universitetets och ekonomiska biståndspaket. Projektiva studenter ska kontakta varje universitet för detaljer.

Kandidater med en MSc i agroecology bör vara i stånd att framgångsrikt konkurrera om karriärer över bredden av livsmedelsindustrin. De kan fungera som samhällsledare för hållbarhet som rådgivare för ideella byråer, organisera regionala jordbrukares marknader och rådgöra med restauranger om hållbara metoder. För den kommersiella livsmedelsindustrin kan de bli restaurangchefer, kockar, bönder, regionala samordnare och programdirektörer.

En MSc i agroecology erbjuds i flera länder och från en mängd olika högskolor. Alternativ för online-lärande finns också på detta område. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.