Keystone logo

15 Masterexamen (MSc) Program i Samhällsvetenskap Antropologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Samhällsvetenskap
  • Antropologi
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Samhällsvetenskap Antropologi

Antropologi är studiet av människor, deras utveckling och deras kulturer. Om du är intresserad av att utöka dina kunskaper inom detta område, kan du dra nytta genom att bedriva en Master of Science (MSc) i antropologi.

En av de första frågor du kan tänkas ha när du lär dig mer om denna grad är, vad som är civilingenjör i antropologi? Denna grad ger studenterna möjlighet att studera antropologisk teori och analys samt olika sätt att studera dagens samhälle. Eleverna får spendera tid deltar i klassrumsarbete, men en stor majoritet av sin tid kommer sannolikt att spend utföra fältarbete.

En av de största fördelarna med att driva en magisterexamen i antropologi är att det kommer att hjälpa akademiker att utveckla en stabil grund i antropologiska forskningsmetoder.Inte bara kommer studenterna att kunna förfina sin forskning kompetens, men de kan också ha möjlighet att arbeta med dem på detta område som har banat nya forskningsmetoder och studerat många olika kulturer över hela världen.

Hur mycket det kostar att få en MSc i Antropologi beror på en mängd olika faktorer. Dessa faktorer kan vara längden på programmet, den institution deltog, och kostnaden för undervisning vid just den skolan. Försiktigt forskning kostnaderna för varje program innan du ansöker.

Med en magisterexamen i antropologi, kan utexaminerade arbeta i en pedagogisk miljö hjälpa andra att förstå olika kulturer runt om i världen. Men för dem som föredrar att inte undervisa, karriärer är möjligt som forskare, personaltjänstemän, samhällsutveckling arbetare, kommunala tjänstemän, eller i något annat läge som kräver avancerade kunskaper om kulturella system.

Studenter som är intresserade av att få en magisterexamen i antropologi bör börja ta vissa nödvändiga åtgärder för att förbereda. Ofta online klasser är tillgängliga för studenter som bor i avlägsna områden eller som behöver jonglera kraven från både skola och arbete. För att ta reda mer om tillgängliga program, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.