Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 124 Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) i Arkitekturstudier 2023/2024

124 Masterexamen (MSc) Program i Arkitekturstudier 2023/2024

Översikt

För dem som vill ha en avancerad examen i ett visst ämnesområde, uppnå en Master of Science (MSc) examen är en bra väg att gå. Denna typ av forskarutbildningen kan ske i många olika länder över hela världen. De flesta examina fokuserar på att utveckla innovativa vetenskap och teknik färdigheter.

Vad är en MSc i arkitektur? Medan en MSc i arkitektur inte leder till arkitektonisk licensiering, det ger fördjupad kunskap om arkitekturen till hjälp för många olika yrken. Studenter kan få en gedigen utbildning i att bygga vetenskap, inredning och stadsplanering. MSc program erbjuder ofta studenter möjligheter att bedriva egen forskning och praktiskt tillämpa de kunskaper de får. En MSc i arkitektur kan leda till, och hjälpa till, strävan efter doktorsexamen.

Fördelarna med att hålla denna grad inkluderar ett övertag när de söker jobb, därför att studenterna lämnar med en större samling av verk inom arkitekturområdet. Denna grad kan ge människor möjlighet att sätta hållbar teknik till praxis för att bättre samhällen genom att genomföra socialt medvetna sätt att leva och byggnad.

Eftersom kostnaden för att få en MSc varierar enormt från universitet till universitet och land till land, bör de som vill resa in i denna typ av program undersöka särskilda skolor för att veta den exakta prissättningen.

Människor som har en MSc i arkitektur kan hitta karriärer som inredare efter att lära om design praxis och historia, datortillämpningar, och miljömässiga faktorer för inredning. De kan också bli samhällsplanerare, med fokus på föryngra städer och skapa hållbara, sunda och säkra miljöer.Karriärer inom byggledning är en möjlighet också, så att eleverna kan sätta att använda sina kunskaper i mekaniska system, belysning, ventilation, luftkvalitet och bygga struktur och sammansättning.

Folk som önskar att lära sig men behöver arbeta i sin egen takt och skapa sitt eget schema kan göra det genom att läsa kurser på nätet. Vår databas kan hjälpa dig att hitta de bästa alternativen för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Arkitekturstudier
Studiefält
  • Arkitekturstudier (124)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat