Keystone logo

Filter

 • Masterexamen (MSc)
 • Teknologistudier
 • Automatisering
Studiefält
 • Teknologistudier (75)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

75 Masterexamen (MSc) Program i Automatisering 2024

  Masterexamen (MSc) Program i Automatisering

  De flesta Master of Science (MSc) grader emot studenter som tidigare genomgått en fyraårig grundexamen i naturvetenskap. Många MSc grader beroende av kursbaserad utbildning, medan en del är nästan helt forskningsbaserat, och de flesta förlitar sig på både kurser och ett forskningsprojekt eller avhandling. Vanligtvis magisterexamen program är två år lång.

  Vad är civilingenjör i automation? Denna magisterexamen lär eleverna de grundläggande principer som är involverade i konstruktionen och driften av automatiserade system som används i många praktiska tillämpningar. Modern produktion är starkt beroende av automatisering för att utföra många rutinjobb, sparar mänskligt arbete och ofta förbättra noggrannheten av den färdiga uppgiften med automatiserad (robot) kontroll.

  Fördelarna med att tjäna en MSc i Automation en grundlig förståelse av de metoder för att skapa och genomföra automatiserade styrsystem i olika tekniska och praktiska tillämpningar. Studenterna får en bred förståelse för intelligenta system och reglerteknik, med studier i robot hårdvara, robotprogrammering, virtual reality (VR) system, och simuleringsteknik. Computer studier utgör en stor del av utbildningen också.

  Kostnaden för en MSc i Automation kan variera något beroende på faktorer som skolan, längden på programmet, och det land där examen tas. Eleverna bör föregripa minst två år av intensiva studier och de kostnader av levande i samband med en sådan examen.

  De typer av karriärer tillgängliga för studenter som tjänar en MSc i Automation täcker ett brett spektrum av tjänster inom tillverkning, design, konstruktion och systemhantering. Många industrier har behov av automatiserade system eller intelligent program för kontroll eller produktion, och yrkesverksamma med avancerad utbildning i masterprogrammet är lämpliga för karriärtjänster i maskininlärning, robotteknik, systemdesign, och mer.

  Den Civilingenjör i Automation kan tjänas genom det personliga klasser eller online grad program. Stegen för att ansöka om ett av dessa program är enkla. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.