Keystone logo

45 Masterexamen (MSc) Program i Teknologistudier Informationsteknologi Big Data 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • Big Data
Studiefält
  • Teknologistudier (45)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Teknologistudier Informationsteknologi Big Data

Befälhavaren 's utbildningsnivå är utformad för att förbereda studenterna en grundlig förståelse för ett visst område. Efter examen, bör du vara redo att ange din karriär med den erfarenhet och kunskap du behöver. En examen i ett närliggande grundutbildning större är vanligtvis krävs för att ange en Master of Science (MSc) program.

Vad är en civilingenjörsexamen i Big Data? Detta program är en del av IT-studier som fokuserar på affärs- och finansanalys sidan av IT. Medan stora uppgifter studier oftast bara innebära att organisationen och analys av stora mängder information, kan programmering och stödja kunskap också läras ut i program av denna typ. Eleverna kan också innehålla insamling och bearbetning av uppgifter i sina studier samtidigt som du får arbetslivserfarenhet.

Studenter som väljer att studera stora uppgifter nytta genom att öva och utveckla deras kritiska tänkande, förvaltning, och kommunikativa färdigheter som kommer att vara avgörande för deras framgång efter examen.Tjänar en magisterexamen ökar också tjäna potential och karriärmöjligheter.

De avgifter i samband med att tjäna en Master of Science i Big Data beror på många faktorer. Skolan, program, studiernas längd, och studerande kommer alla att spela roller i fastställandet av kostnaderna. Det är klokt att forskning många program innan inskrivning.

De flesta stora uppgifter akademiker in på IT-området. På grund av arten av stora data, fokus placeras på analys av information för en konkurrenskraftig affärsnytta, vilket innebär att akademiker är oftast bäst lämpade för chefsbefattningar. Med ytterligare affärer kunskap, är det möjligt att hitta arbete i andra avdelningar, särskilt inom projektledning och utveckling. Även om det är mindre vanligt, är det också möjligt att arbeta som en typisk IT-tekniker i teknisk support eller systemhantering.

Till att börja dina studier i stora uppgifter, hitta ett program som uppfyller dina specifika krav.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.