Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 19 Masterexamina i naturvetenskap (Masterexamen (MSc)) i Bolagsstyrning 2023

19 Masterexamen (MSc) Program i Bolagsstyrning 2023

overview

En Master of Science, eller MSc, är en av de mest populära påbyggnadsexamina det finns. Studenter över hela världen bedriver denna form av högre utbildning i syfte att öka deras förståelse av ett valt område. En stor studier är bolagsstyrning.

Så vad är en MSc i bolagsstyrning? Denna examen är utformad för att hjälpa elever lära sig ett företag bäst ska köras. Det omfattar ofta områden som affärsplanering, strategisk ledning, logistik, personal, organisationskultur och ledarskap. Klasser kan innehålla många olika ämnen, allt från affärshistorik till krishantering till systemdesign. Vissa studiekurser kan omfatta ett examensarbete eller praktik.

Det finns många fördelar med att ha en examen i bolagsstyrning. En av de mest framträdande är att studenter kommer att vara mer anställningsbara på en konkurrensutsatt arbetsmarknad, som en magisterexamen expanderar kvalifikationer.Dessutom kommer denna grad låta eleverna få värdefull kunskap om företagsledning, och kan hjälpa till att finslipa kritiskt tänkande, problemlösning och ledarskap.

När eleverna kanske vet, kan kostnaden för att tjäna en magisterexamen variera kraftigt. Faktorer som ursprungsland, längd programmet, och överföra krediter kan alla ha ett inflytande. Eleverna ska noga undersöka de valt skolan innan inskrivning.

Vilka typer av jobb finns tillgängliga för dem med en bolagsstyrnings MSc? Denna examen är särskilt användbart för dem som söker ett jobb i allmän förvaltning, rådgivning eller mänskliga resurser. Det är användbart för alla som vill göra karriär i näringslivet, även om många av de institutionella principer inlärda kan också tillämpas på andra områden, som till exempel statliga eller utbildning.

En MSc kan öppna många dörrar för dig, oavsett om bolagsstyrning eller något annat område.Om du är intresserad av att driva ett av dessa examina, komma sedan igång idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

 • Masterexamen (MSc)
 • Studier i management
 • Bolagsstyrning
fields_of_study
 • Studier i management (19)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format