Keystone logo

26 Masterexamen (MSc) Program i Företagsekonomi Affärer Business Intelligence 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Business Intelligence
Studiefält
  • Företagsekonomi (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MSc) Program i Företagsekonomi Affärer Business Intelligence

Att lära sig att driva företag är viktigt för att stiga till toppen i någon karriär. Lär dig mer om tekniken som det gäller för företag är ett bra sätt att sticka ut i jobbansökningar. Lär dig mer om Business Intelligence-ett nytt och spännande område inom affärs är ett bra sätt att tout sig själv som en nödvändighet för alla framgångsrika företag.

Vad är en magisterexamen i Business Intelligence? Enkelt uttryckt, en magisterexamen i Business Intelligence tar fokus på affärsdata och hur den ska tolkas. Eleverna tenderar att lära sig om dataanalys, utvinning och teknik för att hjälpa etablerade företag eller upp-och-kommande entreprenörer. Program varar ofta mellan ett och tre års studier.

Kunskap om informationssystem och hur man ska tolka de uppgifter som finns däri är en mycket önskvärd skillset i världen av konkurrerande företag.Den information som finns i databaserna för alla företag innehåller värdefulla svar på vad ett företag kan förbättra för att vara framgångsrika. Att erhålla en magisterexamen i Business Intelligence erbjuder några anställningstrygghet med välbetalda karriärer i en välbehövlig område för alla typer av företag.

Kostnaden för en MSc i Business Intelligence är starkt beroende där programmet ligger och längden på programmet. Detta är ett relativt nytt område för studien för många universitet, så du kommer att behöva forskning dina program och se till att du får det du vill ha på skolan du vill med den undervisning som du önskar.

Det finns en mängd framgångsrika karriärer som du kan hitta med en MSc i Business Intelligence, inklusive datorsystem analytiker. Medianlönen för en sådan karriär i USA under 2012 var ca $ 79.000. Andra yrken inkluderar möjligheter med brottsbekämpning och utbildningsbranschen.Vart och ett av dessa områden behöver specialister för att titta på och analysera data för att dra ut specifik information.

Det finns en mängd olika program som finns tillgängliga från olika universitet. För studenter som behöver ett mer flexibelt schema eller studera på avstånd, online-kurser är vanligtvis tillgänglig. Du kommer förmodligen att behöva lämna in provresultat, rekommendationsbrev, avskrifter, och engelska språkkunskaper poäng om du är en internationell student.

Vår omfattande databas har många olika kvalitets program att välja mellan. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.